Un artist francez transformă clădirile vechi în adevărate opere de artă – GALERIE FOTO

Un artist francez transformă clădirile vechi în adevărate opere de artă – GALERIE FOTO
 
 

Un artist francez demonstrează că orice clădire cu o faţadă banală poate fi transformată în operă de artă. Zidurile anoste i-au servit artistului Julien Malland, cunoscut sub pseudonimul Seth Globepainter, drept pânză pentru pictură, iar rezultatul întrece aşteptările. "Mă inspir din împrejurimile locului în care pictez", spune artistul Seth Globepainter, iar lucrările sale sunt de o frumuseţe aparte şi aduc un plus de farmec locurilor cenuşii în care sunt desenate.

Artistul francez a început să decoreze faţadele clădirilor încă de la începutul anilor '90 şi până în prezent a publicat două cărţi despre călătoriile sale şi operele de artă pe care le-a realizat în toate colţurile lumii. India, China, Mexic, Indonezia şi Vietnam sunt doar câteva dintre ţările în care artistul şi-a lăsat amprenta. Te invităm să descoperi mai jos măiestria acestui artist şi să vezi cum dă culoare unor clădiri banale.

Ţie care dintre lucrările artistului francez îţi place mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers