Turnul Montparnasse: un loc ce oferă privelişti impresionante - galerie foto

Turnul Montparnasse: un loc ce oferă privelişti impresionante - galerie foto
 
 
 

Dacă te fascinează locurile în care te poţi cocoţa până dai cu capul în nori, dacă vrei să vezi Parisul de sus, însă orele petrecute la coadă la Turnul Eiffel te sperie, dacă vrei să vezi ce simt cei care locuiesc în apartamente la sute de metri înălţime sau dacă pur şi simplu vrei să vezi un tablou viu cu Parisul de sus, în care să apară şi cel mai reprezentaziv element, bătrânul Eiffel, Turnul Montparnasse este alternativa şi soluţia ideală.

Turnul Montparnasse este de fapt o clădire din sticlă, care găzduieşte în special birouri şi ce poate fi "escaladată" de turişti pentru 13 EURO. Spre deosebire de alte obiective turistice importante din Paris, la Turnul Montparnasse nu se stă la coadă foarte mult. Urcarea se face până la etajul 59, cu unul din cele patru lifturi disponibile, în mai puţin de un minut. Zona panoramică este acoperită, înconjurată de sticlă şi oferă o privelişte de 360 grade asupra Parisului, pe o rază de aproximativ 40 de kilometri. Există o cafenea şi câteva magazine, dar şi scaune gratuite pentru turiştii mai economi. Din acest loc se poate urca şi pe terasa clădirii, care este parţial acoperită.

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Turnul Montparnasse a fost construit între 1969 şi 1973, iar pentru mai bine de 30 de ani a fost considerat cel mai înalt zgârie-nori din Franța.

   

Citeşte şi: Parisul descoperit în 33 de imaginiParis - un city break de visParis - un oras boemParis - un loc dragParis - un oras in care nu te poti plictisi şi Paris - locul in care te reindragostesti de viata

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.