Turiştii români ne scrie noi le răspundem - partea 1

Turiştii români ne scrie noi le răspundem - partea 1
 
 

Întrucât redacția noastră este bombardată zilnic cu mii de întrebări din partea cititorilor, ne-am decis că ar fi cazul să ne fie milă şi să inaugurăm astăzi o rubrică de o originalitate ce nu poate fi contestată. Şi cum Liviu a fost cel care a descoperit că avem căsuţă poştală şi se pare că doar el are cheia, afost promovat, l-am făcut responsabil de acest nou departament Laughing

Dragă Ghiduri Turistice, mă numesc Ghe. Pascut şi sunt din Timişoara. Te rog să mă ajuţi într-o problemă. Astă vară am fost la Timiş şi am fost foarte deranjat de faptul că lângă mine a venit un alt Logan care a pus manele la maxim la casetofon. Unde pot reclama aşa o situaţie?

Dragă Ghe. Pascut, problema se rezolvă foarte uşor deschizând uşile de la Loganul tău şi punând la maxim manelele tale. Este cunoscut faptul că atunci când te poziţionezi strategic la iarbă verde, orice turist român are datoria morală de a marca atât olfactiv cât şi auditiv locul luat în posesie. Dacă nevasta ta nu este în stare să facă asta şi nici copiii tăi (ceea ce deja e chiar jalnic dacă ai 2+!) câteva cd-uri cu ultimele hituri rezolvă cu siguranţă problema. Îmi pare rău să te dezamăgesc dar pe viitor sunt sigur că nu vei mai omite acest lucru.

Dragă Ghiduri Turistice, sint Mariean aşi vria să merg la Erculane da nam bani pot sămi recomanzi ceva eftin?

Dragă Mariean, ca să mergi la Herculane nu ai nevoie de bani! Trebuie să fii cel puţin tâmpit ca să plăteşti pentru aşa ceva pentru că frumuseţile ţării sunt ale poporului şi nimeni nu trebuie împiedicat financiar să se bucure de ele (as seen at OTV). Ai nevoie de o Dacia 1310, o folie de plastic şi un arzător cu gaz. Iei nişte bezină furată de vreun vecin de-al tău din maşina de la firmă şi conduci frumuşel până la Herculane. Acolo, exact la ieşirea înspre Timiş-Cerna, parchezi maşina pe marginea drumului, ridici portbagajul şi întinzi folia deasupra ca să îţi faci propriul tău cerdac. Relaxarea este garantată dar şi distracţia întrucât te vei întreţine cu toţi ceilalţi vileagiaturişti ce au ales acest modern mod de a-şi petrece vacanţa. Mănânci de la ABC. Te c**i în pădure.

Dragă Ghiduri Turistice, sunt Rodica din Bucureşti şi să faci bine să îmi răspunzi la o întrebare care eu m-am certat cu coafeza mea deşi nar merita decât că ea e proastă şi nu ştie cei la modă. Deci eu merg la plajă, da? Cemi pun la gât: colierul Bvlgari sau lănţicu de aur de 18 luat de al meu de la Istambul? Eu zic că lănţicu iar coafeza zice că bvlgariu că luceşte mai frumos în soare diamantele.

Dragă Rodica, în urma unei consfătuiri în redacţie, s-a ajuns în unanimitate la concluzia că amândouă sunteţi proaste! La plajă vei lua atât colierul cât şi lănţicul dacă eşti atât de vai mama ta să le ai numai pe astea. În caz că nu vrei să te faci de toată mirarea, mai imprumută de pe la vecine sau prietene alte lanţuri şi coliere pe care să ţi le pui la gât toate o dată. Ce-ai, fată? ce fu în capul tău? Vrei să zică lumea că nu ai după ce bea apă? Sper că îţi dai seama că la fel procedezi şi cu brătările şi cu inelele (inclusiv cu alea de picior). A! Şi sper că nu ieşi cu al tău la plajă fără să îi pui şi lui un lanţ la gât de minim 42 de grame. Dacă nu ai, e bine şi două de 20. Nu uita că pe tine te judecă lumea... zice că nu ai grijă de el!

Dragă Ghiduri Turistice, sunt B.P. din O şi vreau să vă zic că mi se pare necivilizat să îmi arunc mucurile de ţigară pe plajă. Ce fac?

Dragă B.P. vrem să te felicitam pentru gradul înalt de civism pe care îl ai. Dacă ţara noastra ar avea mai mulţi oameni ca tine, aici ar fi Olanda. Revenind la întrebarea ta, vreau să îţi zic că îţi întelegem jena şi de aceea te sfătuim să îţi îngropi mucul direct în nisip, la minim 5 cm. Astfel, nimeni nu va zice că acolo a stat un nesimţit, locul rămânând curat în urma ta. Acelaşi lucru poţi să îl faci şi cu alte gunoaie mai mici. Felicitări încă o dată!

Am fost ieri cu nishte bulangi de tovarashi :D dai mei la piknic sa barbotam un mik shi sa lingem o berula :p. Bulangiu deVasy kare se da jmecher LMAO ka loat bacu :p a zis ca cik sa stringem peturile de cerveza da mie mi sa pare triaba de bulangi :)))))))). Daia sant gunoieri platitzi de stat nu LOL?

Dragă... există două metode agreate local de tratare a peturilor rezultate din activitatea turistică Tongue Out

Metoda 1 : În cazul în care sunt sub 12 peturi de 1,5 l acestea vor fi lăsate la locul descinderii întrucât se ştie că în nici 120 de ani acestea se vor dezintegra natural. Pentru atâta lucru, nu merită chinul strângerii lor, mai ales că nu-s nu ştiu câte.

Metoda 2 : Dacă sunt peste 12, este de datoria noastră de cetăţeni să strângem după noi, pentru a evita "efectul de moviliţă" Laughing. Prin urmare, se vor strânge în plase de plastic şi se vor arunca direct în râul sau lacul ce se află în apropierea locului de picnic. Astfel vom lăsa locul pregătit pentru alţii care vor să lingă berule sau chiar pentru tine LMAO.

 

Important : acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, cu simţul umorului.Tongue Out


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers