Tunelul iubirii – comoara ascunsă în Caraş-Severin

Tunelul iubirii – comoara ascunsă în Caraş-Severin
 
 

Tunelul iubirii a devenit cunoscut datorită pozelor superbe cu acesta. Într-un cadru verde feeric toată lumea a putut admira o linie ferată aparent nesfârşită din Ucraina... şi ce să vezi? Spre norocul nostru, al românilor, avem şi noi aşa ceva în ţara noastră şi nu trebuie să batem pe la vecini pentru a ne bucura de cele mai frumoase locuri.

Tunelul iubirii în variantă românească

Descoperit întâmplător prin 2013, tunelul natural a făcut furori printre turişti. După multe zvonuri cum că ar exista, cum că nu ar exista, tot mai mulţi curioşi s-au îndreptat către judeţul Caraş-Severin pentru a descoperi acest loc incredibil de verde. Laughing

Tunelul iubirii din Caras-Severin

Unde se află Tunelul Iubirii din România

Situat pe calea ferată ce leagă Caransebeş de Băuţar, Tunelul iubirii leagă localităţile Obreja şi Glimboca. Tunelul a fost descoperit accidental de doi fotografi amatori, Florin Avramescu şi Mihai Tămăşilă, ce doreau să surprindă peisajele din împrejurimi. După ei, tot mai mulţi au ajuns să exploreze frumosul tunel.

Tot mai multe cupluri ajung aici pentru fotografii încărcate de romantism, iar fotografii nu se mai satură de acestă perlă naturală a Caraş-Severinului, motiv pentru care s-au depus diverse cereri pentru promovarea locului către autorităţile locale din Glimboca, deoarece tunelul nu este tocmai uşor de reperat de-a lungul căii ferate.

Tunelul iubirii din Caras-Severin

Tunelul iubirii din Caras-Severin

Mai exact... pe Google Earth găseşti Tunelul iubirii din Caraş-Severin după coordonatele 45.481758,22.281572. 

Dacă vrei să vizitezi acest loc minunat, cei care au ajuns deja la Tunelul Iubirii din Caraş-Severin spun că peisajul este deosebit de frumos primăvara şi toamna. 

Sursa foto: florinavramescu.blogspot.ro


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers