TripAdvisor a anunţat cele mai populare destinaţii turistice din lume, în 2013

TripAdvisor a anunţat cele mai populare destinaţii turistice din lume, în 2013
 
 

Dacă v-aţi imaginat că cea mai populară destinaţie turistică din lume în 2013 este undeva pe celălalt capăt al globului pământesc faţă de România, vreau să vă dau o veste bună şi să vă spun că de fapt este la aproximativ 2000 de kilometri şi că probabil o mare parte din voi aţi şi vizitat acest loc: PARIS!

Conform celui mai mare site de turism din lume, cea mai populară destinaţie turistică la nivel global în anul 2013 este capitala Franţei – Paris.

Pe locul doi, la fel ca şi anul trecut s-a clasat oraşul american New York, cu 50.9 milioane de turişti.

Locul III a fost ocupat de oraşul cu cea mai mare populaţie din Europa: Londra, care spre deosebire de anul trecut a coborât două locuri în topul celor mai populare destinaţii turistice din lume.

Jurizarea a fost făcută pe baza a milioane de recenzii, sondaje şi opinii de pe site-ul TripAdvisor. Topul 10 este continuat de oraşele Roma, Barcelona, Veneţia, San Francisco, Florenţa, Praga şi Sydney.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers