Travel Bucket List: 5 experienţe de vacanţă pentru pasionaţii de mişcare

Travel Bucket List: 5 experienţe de vacanţă pentru pasionaţii de mişcare
 
 
 

Pentru unii vacanţele sunt sinonime cu relaxarea, pentru alţii atât vacanţele, cât şi relaxarea înseamnă mişcare, sport şi adrenalină. Astăzi mă adresez celor din urmă, celor care îşi aleg destinaţiile de călătorie şi în funcţie de experienţele pe care le pot încerca atunci când ajung într-un anumit loc. De la cele mai cunoscute astfel de experienţe, la cele mai nebuneşti şi mai încărcate de adrenalină, iată câteva idei de trecut pe bucket list pentru pasionaţii de mişcare şi aventură.

#1 Sporturi pe apă

Dacă vacanţa de vară e pentru tine un motiv în plus de mişcare în aer liber, atunci trebuie să încerci sporturile pe apă. Le vei găsi în majoritatea locurilor cu acces la mare sau la ocean, aşa că planifică-ţi o vacanţă cu ski nautic, surfing sau alt nebunii pe apă.

Surfing

#2 Şi acum pe sub apă

Trecem şi sub apă Laughing şi ne bucurăm de snorkeling sau de scuba diving? Alege dintre cele mai populare regiuni pentru aceste activităţi, cum ar fi Marea Barieră de Corali, Bahamas sau Marea Roşie, şi vei descoperi lumea subacvatică în toată splendoarea ei.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

#3 Revenind cu picioarele pe pământ în alergare

Dacă mişcarea în aer liber te defineşte prin excelenţă, atunci trebuie să ştii că există numeroase evenimente pe mapamond pentru tine. Caută maratoane româneşti sau din străinătate şi bucură-te de vacanţă, dar şi de mişcare.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Alergare pe plaja

#4 Şi urcăm spre nori

Experienţele unice în aer liber nu se fac numai pe apă sau pe uscat, ci şi pe... aer. Ce zici de zborul cu balonul sau cu elicopterul pentru peisaje de vis de la înălţime? Dacă acestea sunt prea simple, atunci treci direct la sărituri cu paraşuta sau la zborul cu parapanta.

#5 Încearcă ceva nou

Yoga în India, Kung Fu sau Tai Chi în China, ski în Austria... pe cât de multe sporturi pe atât de multe locuri minunate în care să le încerci. Îmbină frumuseţea destinaţiilor de vacanţă cu experienţele sportive unice.

Tu ce alte experienţe de călătorie ai mai adăuga pe Bucket List?

   

Vrei mai multe experienţe de inclus pe Bucket List? Citeşte şi 8 experienţe de încercat în călătoriile tale sau 12 lucruri pe care să le faci înainte să mori

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.