Travel Bucket List: 12 lucruri pe care să le faci înainte să mori

Travel Bucket List: 12 lucruri pe care să le faci înainte să mori
 
 
 

Pe cât de macabru sună, 12 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să mori este lista de vis a oricărui călător adevărat. Fie că abia deschizi drumul vacanţelor, fie că ai bătut deja continentele şi oceanele în lung şi-n lat, există experienţe de călătorie pe care pur şi simplu trebuie să le încerci, măcar o dată în viaţă.

Travel Bucket List pentru frumuseţile naturii

#1 Admiră luminile nordului – una dintre cele mai fascinante spectacole ale naturii, Aurora Boreală este ceva de văzut. Spectacolul de lumină şi culoare pe cerul nopţii poate fi văzut din ţările nordice ale globului.

#2 Descoperă animalele din Insulele Galapagos – faimoase pentru speciile inedite care o populează, Insula Galapagos este destinaţia preferată de iubitorii de natură.

#3 Fă turul Patagoniei – dacă peisajele montane incredibile sunt pe gustul tău, atunci ştii deja că trebuie să ajungi în Patagonia, unde lacurile şi munţii creează imagini desprinse din poveşti.

#4 Străbate Amazonul – dacă tot am ajuns aici şi natura incredibilă te face să-ţi doreşti să vezi mai mult, ce ai spune de o plimbare pe Amazon?

Peru

Vacanță mediteraneană în Creta

Vacanță mediteraneană în Creta

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti, Timișoara şi Cluj Napoca
de la 273 Eur
vezi detalii »

#5 Fii martorul Marii Migraţii – Marea Migraţie de la Serengeti este un fenomen cunoscut în întreaga lume. Pentru o experienţă unică, caută locurile cele mai bune pentru a fi martorul celei mai mari mişcări naturale.

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »

#6 Marele Canion la picioarele tale – numeroasele puncte de belvedere amplasate de-a lungul acestui gigantic monument al naturii sunt ideale pentru vederi spectaculoase şi fotografii memorabile.

Travel Bucket List pentru locuri unice

#7 Străbate ruinele de la Machu Picchu – unde fiecare colţ ascunde o poveste, un simbol al unei culturi străvechi misterioase.

#8 Atinge cultura la Angkor Wat – templele din Cambodgia sunt recunoscute pentru frumuseţea lor, dar şi pentru simbolismul cultural înalt pe care îl denotă, de la structurile unice, la basoreliefurile ce decorează pereţii acoperiţi pe alocuri de copaci şi plante căţărătoare.

#9 Lasă-te impresionat de Taj Mahal – dacă oraşul indian Agra nu are foarte multe de oferit turiştilor, Taj Mahal este punctul central fără de care o călătorie în India pare incompletă.

Taj Mahal

#10 Păşeşte pe gheaţa Antarcticii – o experienţă care te lasă fără cuvinte şi care îţi dezvăluie frumuseţile nesfârşite ale lumii, o călătorie în Antarctica nu este la îndemâna oricui... un motiv în plus pentru a o trece pe Bucket List.

#11 Găseşte templele din Kyoto – ascunse în desişuri verzi sau suspendate pe apă, templele din Kyoto sunt simboluri pline de culoare şi de mister ale culturii locale.

#12 Încearcă road tripul american – aşa cum l-ai văzut în filme: o maşină şi o gaşcă de prieteni care descoperă cele mai frumoase locuri din America de Nord.

Ce experienţe unice ai încercat deja de pe Bucket List-ul tău şi ce ai mai adăuga listei noastre?

    

Citeşte şi despre: 8 experienţe de încercat în călătoriile tale.

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.