Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume! VEZI GALERIE FOTO

Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume! VEZI GALERIE FOTO
 
 
 

Camere întinse pe dimensiunea unei jumătăţi de hectar, lift privat, panorame de 360 grade, cascade interioare, oglinzi cu rame din aur, piscine interioare, valet sau bucătar personal sunt doar câteva din serviciile de care se bucură cei care plătesc peste 35.000 de dolar, pentru o noapte într-unul din hotelurile de şapte stele din întreaga lume.

Hotel President Wilson – Geneva: 65.000 dolari/noapte

În realitate aceasta nu este o cameră, ci un apartament cu 12 camere, prevăzut cu lift propriu şi cu o terasă de aproximativ 2000 de metri pătraţi. În incinta apartamentului mai există o librărie, o cameră de biliard şi un centru fitness.

Hotel Raj Palace, Jaipur - 45.000 dolari/noapte

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Unul din cele mai mari apartamente dintr-un hotel din Asia: 1500 mp şi 4 etaje, piscină şi terasă privată, cu vedere către oraşul indian Jaipur, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai colorate oraşe din lume.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Hotel Four Seasons, New York - 41.836 dolari/noapte

Apartamentul cu 9 camere oocupă ultimul nivel al acestui hotel ultra-luxos, dispune de o panoramă de 360 grade către Manhattan, are 400 mp acoperiţi cu covoare cusute cu fir de platină şi de aur, grădină Zen interioară şi exterioară, serviciile non-stop ale unui bucătar personal, ale unui trainer personal, dar şi şofer privat

Hotel Martinez, Cannes - 37.500 dolari/noapte

Apartamentul de la ultimul etaj este prevăzut cu o terasă uriaşă cu vedere către golful Cannes, precum şi de două dormitoare şi o sufragerie decorate în stil art deco, dressing room, două băi turceşti.

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas - 35.487 dolari/noapte

Apartamentul de 836 mp are două dormitoare, bar, masă de poker, dar şi o cascadă interioară. Clienţii se delectează cu opere de artă erotice selectate de Hef însuşi, dorm într-un uriaş pat care se roteşte şi fac baie în piscina interioară.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.