Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume! VEZI GALERIE FOTO

Top 5 cele mai scumpe hoteluri din lume! VEZI GALERIE FOTO
 
 

Camere întinse pe dimensiunea unei jumătăţi de hectar, lift privat, panorame de 360 grade, cascade interioare, oglinzi cu rame din aur, piscine interioare, valet sau bucătar personal sunt doar câteva din serviciile de care se bucură cei care plătesc peste 35.000 de dolar, pentru o noapte într-unul din hotelurile de şapte stele din întreaga lume.

Hotel President Wilson – Geneva: 65.000 dolari/noapte

În realitate aceasta nu este o cameră, ci un apartament cu 12 camere, prevăzut cu lift propriu şi cu o terasă de aproximativ 2000 de metri pătraţi. În incinta apartamentului mai există o librărie, o cameră de biliard şi un centru fitness.

Hotel Raj Palace, Jaipur - 45.000 dolari/noapte

Unul din cele mai mari apartamente dintr-un hotel din Asia: 1500 mp şi 4 etaje, piscină şi terasă privată, cu vedere către oraşul indian Jaipur, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai colorate oraşe din lume.

Hotel Four Seasons, New York - 41.836 dolari/noapte

Apartamentul cu 9 camere oocupă ultimul nivel al acestui hotel ultra-luxos, dispune de o panoramă de 360 grade către Manhattan, are 400 mp acoperiţi cu covoare cusute cu fir de platină şi de aur, grădină Zen interioară şi exterioară, serviciile non-stop ale unui bucătar personal, ale unui trainer personal, dar şi şofer privat

Hotel Martinez, Cannes - 37.500 dolari/noapte

Apartamentul de la ultimul etaj este prevăzut cu o terasă uriaşă cu vedere către golful Cannes, precum şi de două dormitoare şi o sufragerie decorate în stil art deco, dressing room, două băi turceşti.

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas - 35.487 dolari/noapte

Apartamentul de 836 mp are două dormitoare, bar, masă de poker, dar şi o cascadă interioară. Clienţii se delectează cu opere de artă erotice selectate de Hef însuşi, dorm într-un uriaş pat care se roteşte şi fac baie în piscina interioară.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers