Top 15 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Top 15 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa
 
 

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, fără îndoială. Decembrie este și o lună perfectă pentru călătorii deoarece ai ocazia să vizitezi cele mai frumoase orașe are Europei la un preț special, de extrasezon, plus te poți bucura de târgurile de Crăciun. Orașele lumii se bat în decorațiuni de sărbătoare, care împânzesc orașul, în lumini cât mai mari și cât mai colorate, în brazi cât mai înalți și târguri cât mai somptuoase.

Noi am făcut o listă cu câteva târguri de Crăciun din Europa, unde vinul fiert parcă are gust mai bun, atmosfera de sărbătoare este mai vie, decorațiunile sunt mai fermecătoare și oamenii se bucură mai mult de sărbătoare. Spune-ne în comentarii care este cel mai frumos târg de Crăciun pe care l-ai vizitat tu!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers