Top 10 cele mai bune hoteluri din lume

Top 10 cele mai bune hoteluri din lume
 
 

Cunoscutul site pentru rezervări de hoteluri TripAdvisor a întocmit o listă cu cele mai bune hoteluri din lume, pe baza recenziilor lăsate de utilizatori în ultimul an. Astfel, pe listă se află locuri de cazare luxoase din destinații exotice precum Indonezia sau Insulele Maldive, dar și hoteluri cu prețuri mai... decente unde poți sta și cu 400 de lei pe noapte.

În mod surprinzător, locul întâi este ocupat de un hotel din Budapesta, care, pe lângă servicii excelente, oferă priveliști minunate cu Bazilica Sf. Ștefan și Dunărea. Iată așadar care sunt cele mai bune hoteluri din lume, potrivit utilizatorilor TripAdvisor. 

1. Aria Hotel Budapest 5* - Budapesta

Cu un bar pe acoperiș ce oferă priveliști panoramice cu centrul orașului Budapesta și camere decorate în jurul temei muzicale, Aria Hotel este cel mai popular hotel din lume. Aici camerele au băi uriașe, iar musafirilor li se pune la dispoziție iPad-uri și aparate moderne de făcut cafea. De asemenea, musafirii au parte de mic dejun, precum și cafea și ceai, servite pe tot parcursul zilei, și degustări de vin și brânzeturi în fiecare seară, toate din partea casei. Hotelul are și un centru spa cu piscină, saune și băi turcești. Aria Hotel se află la câțiva pași de Bazilica Sf. Ștefan, în inima orașului Budapesta.

O noapte de cazare pentru două persoane la Aria Hotel Budapesta costă aproximativ 1.647 lei. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Aria Hotel Budapest

Fotografii preluate de pe ariahotelbudapest.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

2. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve 5* – Ubud, Indonezia

Aflat în cea mai frumoasă stațiune din Bali, Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve este un hotel luxos care își impresionează musafirii cu vile și camere moderne cu priveliști incredibile. Hotelul are o piscină exterioară și un centru spa și wellness, precum și mai multe restaurante cu meniuri variate. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve se află la câteva minute de Templul Tirtha Empul și de situl istoric Goa Gajah, fiind considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din lume.

Dacă vrei să rezervi o cameră dublă la Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, "distracția" te va costa în jur de 3.827 lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve

Fotografii preluate de pe ritzcarlton.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

3. Turin Palace Hotel 4*- Torino

Acest hotel elegant de patru stele se află în inima orașului italian Torino și este găzduit într-un palat de la mijlocul secolului XIX. Camerele sunt frumos decorate, hotelul oferind o serie de servicii de lux incluse în preț. De asemenea, Turin Palace Hotel se află la câteva minute de mers pe jos de Muzeul Egiptean și Piazza Castello.

O cameră dublă la Turin Palace Hotel costă aproximativ 756 de lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Turin Palace Hotel

Fotografii preluate de pe turinpalacehotel.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

4. The Serras Hotel 5* - Barcelona

Aflat în Cartierul Gotic din Barcelona, The Serras Hotel este unul dintre cele mai bune hoteluri din lume și se mândrește cu o piscină infinită pe acoperiș și un restaurant cu o stea Michelin. Hotelul și-a păstrat fațada originală a clădirii istorice în care se află, iar camerele au fiecare balcon privat și priveliști cu Port Vell sau strada Merce din Cartierul Gotic. The Serras Hotel le pune la dispoziția musafirilor o serie de servicii de lux precum și o bibliotecă cu bar. Hotelul se află la câțiva pași de Muzeul Picasso, de Plaça Reial și de Catedrala Santa Maria del Mar.

O noapte la The Serras Hotel te va costa în jur de 3.080 lei. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

The Serras Hotel

Fotografii preluate de pe hoteltheserrasbarcelona.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

5. BoHo Prague Hotel 4* - Praga

Acest hotel face parte dintr-un lanț de hoteluri de lux și acest lucru este evident din momentul în care îi treci pragul. BoHo Prague Hotel se află în centrul istoric al orașului Praga, la câțiva pași de Piața Centrală și Piața Wenceslas. Musafirii au la dispoziție camere spațioase, precum și un centru spa și wellness.

O cameră dublă la BoHo Prague Hotel costă în jur de 891 lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

BoHo Prague Hotel

Fotografii preluate de pe hotelbohoprague.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

6. Portrait Firenze 5* - Florența

Oferind unele dintre cele mai frumoase panorame cu centrul Florenței, Portrait Firenze este un hotel de lux pe malul râului Arno. Aici musafirii pot sta în camere spațioase cu mobilă realizată manual, chicinete și băi decorate cu marmură de Carrara. Hotelul are și un centru spa, precum și un bar. Portrait Firenze se află la câțiva pași de Piazza della Signoria și Catedrala Santa Maria del Fiore.

O noapte la Portrait Firenze costă aproximativ 4.969 de lei (cameră dublă). Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Portrait Firenze

Fotografii preluate de pe portraithotel. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

7. Shinta Mani Shack 4* - Siem Reap, Cambogia

Ascuns într-o grădină luxuriantă, acest hotel de lux se află în Cartierul Francez din Siem Reap. Aici musafirii se pot bucura de piscina cu apă de mare, precum și de camere luxoase cu priveliști spre piscină și grădinile tropicale din jur. În apropiere de Shinta Mani Shack poți vizita două piețe de noapte precum și Grădinile Regale.

La Shinta Mani Shack o cameră dublă costă aproximativ 615 lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Shinta Mani Shack

Fotografii preluate de pe shintamani.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

8. Hanoi La Siesta Hotel & Spa 4* - Hanoi, Vietnam

Unul dintre cele mai populare hoteluri din capitala vietnameză, Hanoi La Siesta Hotel & Spa te așteaptă cu apartamente luxoase, un centru spa, un cinematograf și un restaurant pe măsură. Hotelul se află chiar lângă Vechea Poartă a Orașului și lângă Templul Ngoc Son.

O cameră dublă la Hanoi La Siesta Hotel & Spa te va costa în jur de 400 de lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Hanoi La Siesta Hotel & Spa

Fotografii preluate de pe hanoilasiestahotel.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

9. Tulemar Bungalows & Villas 5* - Manuel Antonio, Costa Rica

Aflat în superba stațiune Manuel Antonio din Caraibe, Tulemar Bungalows & Villas fac parte din resortul Tulemar, fiind declarat unul dintre cele mai bune hoteluri din lume. Bungalourile sunt construite în copaci și oferă o experiență deosebită musafirilor săi. Vilele Tulemar sunt definiția luxului, acestea având toate facilitățile de care ai putea avea nevoie într-o vacanță exotică. Întreaga proprietate se bucură de priveliști extraordinare, iar musafirii au la dispoziție o plajă privată, piscină exterioară și un centru spa.

Un bungalow în acest resort costă 960 de lei pe noapte, în timp ce tarifele la vile încep de la 1.500 de lei pe noapte. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

Tulemar Bungalows & Villas

Fotografii preluate de pe tulemar.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

10. JA Manafaru 5* - Dhidhdhoo, Insulele Maldive

Aflat pe o insulă privată în nordul Maldivelor, JA Manafaru este un resort de lux într-un cadru paradisiac. Aici ai parte de cabane pe plajă și bungalouri plutitoare, cu servicii și facilități de lux. Musafirii se pot bucura de trei piscine exterioare, precum și de diferite tratamente spa. Acest resort este accesibil doar cu barca sau cu avionul, astfel încât aici cu siguranță vei avea parte de o vacanță ruptă de realitate.

O noapte la JA Manafaru poate costa în jur de 3.135 lei, în funcție de tipul cabanei alese. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

JA Manafaru

Fotografii preluate de pe jaresortshotels.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu care crezi că sunt cele mai bune hoteluri din lume?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers