Timișorenii se dau cu podu pe Bega

Timișorenii se dau cu podu pe Bega
 
 

După luni în care au adunat pet-uri La Căpițe, EcoStuff se laudă în sfârșit cu cel mai mare pod de pet-uri din lume. Proiectul cu.podu a fost gândit pentru a atrage atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic ce ajung în apele din întreaga lume, dar și pentru a doborî recordul actual din Guinness Book în materie de construcții din pet-uri.

Pod pet-uri Timisoara

Proiectul cu.podu

Scopul definit al proiectului a fost acela de a construi cel mai mare pod de pet-uri din lume. Pentru asta a fost necesară adunarea a peste 100 000 de pet-uri (mai exact 157 838 de bucăți Laughing) de toate mărimile și culorile! În mai puțin de 3 luni au fost adunate toate materialele necesare și s-a construit cel mai mare pod de pet-uri din lume, pe care îl poți admira și tu în Timișoara!

Pod pet-uri Timisoara

Timișorenii se dau cu.podu

Curioșii pot traversa, admira și fotografia podul de pet-uri de pe Bega din 23 iulie. Construcția facilitează trecerea de pe un mal pe altul în spatele Catedralei Mitropolitane din centrul orașului. Trecerea pe pod este gratuită Laughing însă va trebui să ai multă răbdare, pentru că timișorenii se înghesuie deja să-și facă poze cu podul și să admire construcția uriașă din pet-uri!

Pod pet-uri Timisoara

Pod pet-uri Timisoara

Proiectul nu se oprește aici. Până la evaluarea comisiei de la Guinness Book, care poate confirma doborârea recordului pentru cea mai mare construcție din pet-uri, timișorenii vor fi invitați nu numai să se plimbe cu.podu, ci și să asiste la evenimente artistice de toate felurile, care se vor desfășura în apropiere sau chiar pe pod. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers