Timişoara se vede pe Instagram cu #TM2021

Timişoara se vede pe Instagram cu #TM2021
 
 

Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 lansează campania #TM2021. Eşti timişorean sau turist în oraşul de pe Bega şi îţi place să postezi fotografii pe Instagram? Fii inventiv şi creativ şi participă la campanie în perioada 2 iunie - 31 august 2015

Ce trebuie să faci

Timisoara

Nimic mai simplu. Surprinde momente, locuri, clădiri sau orice simbol reprezentativ pentru cultura oraşului Timişoara într-o fotografie. Postează fotografia pe contul personal de Instagram cu hashtag-ul #TM2021

"Dorim să ne îndreptăm comunicarea şi către tineri, încercând să le transmitem informaţii clare despre activitatea noastră din cadrul Asociaţiei şi să-i implicăm în cunoaşterea culturii şi valorilor timişorene", spune Simona Neumann, director executiv al Asociaţiei Timişoara - Capitală Culturală Europeană în 2021.

Ce fel de fotografii să postezi

Timisoara

Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 caută împreună cu participanţii cele mai bune exemple fotografice de tipuri de cultură ale oraşului: cultură înaltă, gastronomie, artă, sport, educaţie, tehnologie, cultură populară, comunitate şi cultură socială.

În paralel, pe contul de Instagram al Asociaţiei se vor posta fotografii-exemplu, iar o dată pe săptămână se va alege cea mai bună fotografie care va fi publicată pe pagina de Facebook a ATCCE 2021 şi pe contul de Instagram.

 

La finalul campaniei, cele mai reprezentative 25 de fotografii vor fi selectate pentru a face parte din expoziţia "TM2021, cultura prin ochii timişorenilor", care va fi organizată la începutul lunii septembrie.

Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Realizat in colaborare cu: Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană promovează candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Susţine şi tu Timişoara!

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers