Timișoara mea: Centrul orașului văzut cu Orange 4G

Timișoara mea: Centrul orașului văzut cu Orange 4G
 
 

Vă spuneam că am testat tehnologia 4G de la Orange și că am descoperit Timișoara mea prin ochi de turist și acum revin cu noi idei pentru cei care vor să viziteze orașul de pe Bega, dar și pentru cei care nu au apucat să cunoască încă beneficiile aduse de Orange în România prin 4G.

Cu telefonul Orange 4G la purtător și cu acces rapid la internet, am mai făcut o plimbare prin centrul orașului și vreau să o împărtășesc cu voi! Așa că hai să vedem cele mai importante atracții turistice din Timișoara!

Opera Națională Română și Teatrul Național Timișoara

Cu siguranță clădirea Palatului Culturii, în care se află Opera Națională Română și Teatrul Național Timișoara este una dintre acele clădiri din centrul orașului care îți atrag imediat atenția. Impunătoarea construcție datează din 1871, fațada fiind resturată și modificată față de stilul arhitectural anterior. De admirat pentru exterior și de participat la un spectacol pentru interior! Laughing

Opera Națională Română și Teatrul Național Timișoara

Palatele din centrul orașului Timișoara

De la Palatul Culturii până la Catedrala Mitropolitană, centrul orașului este pavat de palate impresionante. O simplă privire în sus de-a lungul celor două alei centrale îți dezvăluie stiluri arhitecturale diverse, basoreliefuri și detalii decorative deosebite. Principalele palate pe care le poți admira în centrul Timișoarei sunt: Palatul Lloyd (în imagine), Palatul Neuhausz, Palatul Marbl, Palatul Camerei de Comerț și Industrie, Palatul Dauerbach, Palatul Loffler, Palatul Hilt-Vogel, Palatul Szechenyi și Palatul Weiss.

Palatul Lloyd, Timisoara

Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Catedrala Mitropolitană din Timișoara marchează cealaltă intrare în centrul orașului, fiind dispusă peste piață, față în față cu Palatul Culturii. Aceasta a fost construită în perioada 1936-1940 și are o înălțime deosebită, în cea mai înaltă turlă ajungând la 83,7 m.

Catedrala Mitropolitana din Timisoara

CONCURS: Orange te trimite la Summer Well

Știu că și tu te-ai bucurat de tehnologia 4G de la Orange și mi-ai spus care sunt beneficiile ei răspunzând la întrebarea din concursul Orange te trimite la Summer Well! Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Câștigătorul unei invitații duble la Summer Well, ales cu ajutorul random.org, este: Mimi Constantin 

Câștigătorii a două premii surpriză de la Orange sunt: Maria Nagy și Mihaela Crăciunescu

Felicitări! Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete de contact (nume, prenume, adresa completă și număr de telefon) pentru trimiterea premiului!

Vă așteptăm și la următoarele concursuri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers