Timişoara mea: 5 locuri pentru o primăvară colorată

Timişoara mea: 5 locuri pentru o primăvară colorată
 
 
 

Cu ocazia weekendului prelungit de Paşte, Timişoara a fost locul meu de explorat. De fiecare dată când vine primăvara parcă oraşul este mai frumos şi cu vreo 20 de grade în termometre, nu e de mirare că toată lumea a avut chef de plimbare şi de poze colorate în soare. Vă invit aşadar să descoperiţi frumosul nostru oraş în cele mai pline de culoare locuri.

Malul Begăi

Orice parc alegi, malul Begăi este la îndemână pentru cele mai frumoase fotografii, dar şi pentru stat la soare şi plimbări luuungi. Ia cu tine bicicleta, rolele, copiii, căţelul sau ce mai doreşti şi petrece o după-amiază pe mal. Stai la soare, la umbră, pe bancă sau pe iarbă şi relaxează-te!

Malul Begăi

Malul Begăi

Podul cu lacăte

Dacă tot eşti la plimbare în parc, Podul cu lacăte, inspirat după celebrul pod din Paris, este un loc unde trebuie să ajungi. Timişorenii romantici au adus puţin din romantismul parizian şi peste Bega. Încă nu se rupe podul sub greutatea lacătelor, dar peisajul e unul cât se poate de drăguţ. Dacă vreţi şi voi să ajungeţi aici, tot ce trebuie să faceţi este să mergeţi în Parcul Copiilor şi să ieşiti pe la ieşirea spre Parcul Poporului.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Podul cu lacăte

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Podul cu lacăte

Cea mai roz alee din oraş

Dacă te grăbeşti puţin, prin aceleaşi parcuri de pe malul Begăi mai poţi admira cea mai roz alee din oraş. Cool O găseşti în parcul din spatele Catedralei Ortodoxe din centrul oraşului.

Cea mai roz alee din oraş

Noua faţă a Pieţei Libertăţii

Piaţa Libertăţii s-a schimbat foarte mult. Chiar dacă nu este încă gata, este locul din care porneşte noul model pentru străduţele pietonale ce vor ajunge până în Piaţa Unirii... se anunţă a fi un centru pietonal perfect pentru plimbarea de duminică.

Noua faţă a Pieţei Libertăţii

Pietonala Mărăşeşti

Încă de anul trecut Pietonala Mărăşeşti a devenit locul preferat de promenadă al timişorenilor. Din centrul oraşului şi până la Parcul Botanic, ai o mulţime de băncuţe şi terase, unde te poţi opri pentru puţină relaxare, dar şi clădiri frumoase... cea mai frumoasă fiind, pentru mine cel puţin, Sinagoga din Cetate.

Pietonala Mărăşeşti

Timişoreni, ce locuri de promenadă recomandaţi celor care ajung în oraşul vostru?

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers