Thailanda şi Dubai, cele mai dorite destinaţii exotice din Asia

Thailanda şi Dubai, cele mai dorite destinaţii exotice din Asia
 
 

Ce poate fi mai frumos decât să-ţi laşi trupul mângâiat de razele soarelui, să simţi pe piele nisipul fierbinte şi să te afunzi în ape de culoarea smaraldului, atunci când România este sub nămeţi, sau temperaturile încă nu îndrăznesc să urce în termometru? O vacanţă în plin sezon rece, într-o destinaţie exotică este o experienţă unică pe care o vei păstra în amintire tot restul vieţii.

Pe lista destinaţiilor exotice preferate de români se înscriu, în primele locuri, Thailanda şi Dubai. Atracţiile turistice ale acestor două destinaţii exotice din Asia sunt numeroase, de la cultura impresionantă, plajele şi priveliştile de poveste ale Thailandei, la peisajul urban, cosmopolit şi extrem de fascinant al Dubaiului. Splendoarea acestor locuri le înscriu în preferinţele turiştilor care preferă să adauge palmaresului de vacanţă o destinaţie exotică.

Vacanţa în Dubai, întotdeauna o alegere inspirată

Dubai, cel mai mare şi mai cosmopolit oraş al Emiratelor Arabe Unite, este un adevărat fenomen. Ridicat pe coasta Golfului Persic şi mărginit de Deşertul Arabiei, mica aşezare pescărească de odinioară s-a transformat în ultimii zeci de ani în unul dintre cele mai impresionante oraşe din lume. Dubai este una dintre destinaţiile exotice din Asia care se află pe lista multor împătimiţi ai călătoriilor. Nici nu este de mirare având în vedere oferta turistică de care dispune, iar dacă la aceasta mai adaugi şi faptul că este un loc recomandat pentru sezonul rece, motivele pentru care ai alege Dubai ca destinaţie exotică sunt foarte numeroase.

Dubai

Perioada propice pentru o vacanţă în Dubai este sezonul rece în România. Între lunile noiembrie şi martie, Dubai te întâmpină cu temperaturi ridicate, plaje cu nisip fin, ape numai bune de scăldat şi nu în ultimul rând farmecul său aparte datorită căruia milioane de turişti aleg anual această destinaţie exotică. În această perioadă, ofertele turistice sunt dintre cele mai variate şi la preţuri avantajoase. Dubai este sinonim cu luxul şi rafinamentul.

Dubai

Dacă te numeri printre cei care aleg o vacanţă în Dubai, lista cu obiectivele turistice pe care trebuie să le vezi este lungă, deoarece "Perla Emiratelor Arabe Unite" este un loc al recordurilor, un adevărat fenomen. În Dubai se află singurul hotel de 7 stele din lume, Burj Al Arab şi cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, care oferă o privelişte minunată. Wafi City – complexul piramidă te va încânta cu designul său inspirat din cultura Egiptului antic, iar Emirates Tower, Dubai Marina, Dubai Mall şi Delfinariul completează lista construcţiilor impresionante din acest loc.

Oferta turistică a Dubaiului este completată de plajele artificiale în formă de palmieri, Parcul acvatic şi pârtiile de ski acoperite, unde poţi practica sporturi de iarnă când afară sunt peste 35 de grade. Te-am convins?

Sejur în Thailanda, o incursiune într-un tărâm de basm

Thailanda este sinonimă cu o vacanţă perfectă. Indiferent de motivele pentru care alegi acest paradis viu, fie ca destinaţie pentru luna de miere, sau un loc în care să te pierzi de tumultul cotidian, Thailanda este întotdeauna o alegere perfectă. Acest colţ de lume este la prima vedere un loc ireal, unde natura se îmbină armonios cu o cultură deosebită, o gastronomie care satisface şi cele mai exigente papile gustative şi nu în ultimul rând cu oraşele moderne.

Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai dorite destinaţii exotice din Asia, situându-se pe primele locuri în preferinţele turiştilor români. Atracţiile turistice ale acesti ţări sunt renumite în toată lumea, iar la capitolul turism, thailandezii se pot declara specialişti, mare parte din economia ţării bazându-se pe acest domeniu. Natura a fost generoasă cu Thailanda. Insulele virgine, plajele sălbatice, peisajele încântătoare şi apele de un albastru electrizant te vor face să îţi doreşti să nu mai pleci de acolo.

Thailanda

Pentru turişti, Thailanda oferă numeroase alternative de petrecere a timpului liber. Imaginează-ţi cum ar fi să savurezi un cocktail în timp ce contemplezi apusul pe plajele încântătoare ale insulelor Phuket, Ko Phangan sau Ko Samui, său să descoperi Templul Zorile, Buddha de Aur, sau Muntele de Aur, să te rătăceşti în Grădina Zoologică din Bangkok şi să dai o tură prin Muzeul Subacvatic Siam. În această perioadă, ofertele turistice pentru Thailanda sunt aproape de nerefuzat. În "Ţara Zâmbetelor" orice călătorie, sejur sau vacanţă este o experienţă care îţi încântă simţurile.

Tu ce destinaţie exotică din Asia ţi-ai dori să vizitezi? 

4anotimpuri.ro

Realizat in colaborare cu: 4anotimpuri.ro

4anotimpuri.ro este o agenţie de turism care vă pune la dispoziţie o gamă largă de pachete turistice şi oferte atractive pentru destinaţii exotice.

Pentru ca dorim să împărtăşim pasiunea noastră pentru calatorie, aventură, dorinţa de a descoperi locuri fascinante, vă invitam să exploraţi lumea alături de noi, într-o vacanţă de lux în destinaţii exotice unice...

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers