Târguri de Crăciun și colinde în Viena

Târguri de Crăciun și colinde în Viena
 
 

La Viena nu cred că am stat 24 de ore. Am fost în trecere. Eram într-o excursie organizată ce urmărea vizitarea târgurilor de Crăciun. Am ajuns doar seara, când am reușit să mergem doar la Târgul de Crăciun din fața Primăriei. Am fost pur și simplu uimită deoarece eram prima dată în acea perioadă a anului acolo. Câtă lume! Câte luminițe colorate! Câte decorațiuni prelucrate manual! 

Viena

Prima dată m-am plimbat pe lângă fiecare tarabă, analizând cu atenție produsele expuse și căutând ceva care să-mi facă cu ochiul. Cred că mi-a luat mai mult de o oră. Toate ca toate, însă tradiționalul punch m-a cucerit. În acest fel am rămas și cu un suvenir pe măsură, deoarece cana era personalizată cu poza primăriei. O idee foarte bună! Am mai găsit niște decorațiuni foarte drăguțe pentru pomul de Crăciun, lucrate manual, desigur.

Viena

A doua zi, dis de dimineață am pornit către celălalt Târg de Crăciun din Viena, și anume cel de la Palatul Schonbrunn. Nu numai că am vizitat Târgul de Crăciun de acolo, am și vizitat interiorul palatului. Am rămas pur și simplu uimită de cât bun gust și cât rafinament se găsește acolo. Ghidurile audio, care apropo, sunt traduse și în limba română, ajută turistul să călătorească în timp, în vremea când palatul era locuit de familia regală.

Viena

După turul Schloss-ului, m-am plimbat și prin curtea interioară, care chiar și atunci, iarna, era îngrijită și frumoasă!

Tu ai vizitat Viena? Care sunt locurile tale favorite din capitala austriacă?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers