Târguri de Crăciun și colinde în Viena

Târguri de Crăciun și colinde în Viena
 
 
 

La Viena nu cred că am stat 24 de ore. Am fost în trecere. Eram într-o excursie organizată ce urmărea vizitarea târgurilor de Crăciun. Am ajuns doar seara, când am reușit să mergem doar la Târgul de Crăciun din fața Primăriei. Am fost pur și simplu uimită deoarece eram prima dată în acea perioadă a anului acolo. Câtă lume! Câte luminițe colorate! Câte decorațiuni prelucrate manual! 

Viena

Prima dată m-am plimbat pe lângă fiecare tarabă, analizând cu atenție produsele expuse și căutând ceva care să-mi facă cu ochiul. Cred că mi-a luat mai mult de o oră. Toate ca toate, însă tradiționalul punch m-a cucerit. În acest fel am rămas și cu un suvenir pe măsură, deoarece cana era personalizată cu poza primăriei. O idee foarte bună! Am mai găsit niște decorațiuni foarte drăguțe pentru pomul de Crăciun, lucrate manual, desigur.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Viena

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

A doua zi, dis de dimineață am pornit către celălalt Târg de Crăciun din Viena, și anume cel de la Palatul Schonbrunn. Nu numai că am vizitat Târgul de Crăciun de acolo, am și vizitat interiorul palatului. Am rămas pur și simplu uimită de cât bun gust și cât rafinament se găsește acolo. Ghidurile audio, care apropo, sunt traduse și în limba română, ajută turistul să călătorească în timp, în vremea când palatul era locuit de familia regală.

Viena

După turul Schloss-ului, m-am plimbat și prin curtea interioară, care chiar și atunci, iarna, era îngrijită și frumoasă!

Tu ai vizitat Viena? Care sunt locurile tale favorite din capitala austriacă?

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.