Târgul de Paşti de la Sibiu

Târgul de Paşti de la Sibiu
 
 
 

Toate oraşele au târguri de Paşti, dar nu e niciunul ca cel de la Sibiu! Aici, Târgul de Paşti este abia la a 4-a ediţie, dar deja a devenit un eveniment bine cunoscut şi care atrage o mulţime de turişti în oraş. Dacă încă nu te-ai hotărât ce să faci în mini-vacanţa de Paşti... nu te mai gândi! Du-te la Sibiu!

Cine, cum...

Targ de Pasti SibiuSursa foto

Aşadar, Târgul de Paşti este la a 4-a ediţie. Anul acesta, 45 de producători locali şi din restul ţării vor veni cu tot felul de produse, de la handmade până la obiecte de artă, specifice sărbătorilor de Paşti. Deci, cadouri, cadouri, cadouri! Mai mult decât atât, târgul durează 12 zile, iar expoziţia cu vânzare nu este singurul motiv pentru care trebuie să mergi. În program mai sunt şi workshop-uri de creaţie pentru cei mici şi pentru cei mai mari, expoziţii de icoane şi activităţi distractive şi educative pentru copii.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Unde, când...

Targul de Pasti SibiuSursa foto

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Încă o dată, Târgul de Paşti este cel mai bun motiv de a petrece mini-vacanţa de Paşti într-un alt oraş! Începând cu 26 aprilie şi până în 7 mai, Iepuraşul îşi va desfăşura activitatea în Piaţa Mare din Sibiu! Oraşul Sibiu, cu toate frumuseţile lui, plus un Târg de Paşti, înseamnă combinaţia perfectă pentru vacanţă!

Şi dacă tot te-ai hotărât să îţi petreci mini-vacanţa de Paşti la Sibiu pentru a merge la acest minunat târg, trebuie să profiţi şi de super oferta la cazare de la Hotel Ibis. Cu 99 euro pentru o şedere de 3 nopţi primeşti o cameră frumoasă, o gustare delicioasă tradiţională şi un tur al oraşului, în care să afli tot de la ghid... dupa care te poţi opri la cumpărături şi la evenimentele de la Târg!

Ai cele mai bune motive să mergi la Sibiu de Paşti! Noi aşteptăm doar  şi poze şi impresii de după vacanţă!

Poze deosebite de la Târgul de Paşti Sibiu 2012

Hotel Ibis Sibiu

Realizat in colaborare cu: Hotel Ibis Sibiu

Hotelul IBIS Sibiu este situat in centrul Sibiului, la 5 min de centrul istoric al orasului. Hotelul este conceput intr-un stil modern si primitor, avand toate calitatile necesare oferirii unui sejur placut si confortabil. Este o alegere perfecta daca iti doresti sa fii aproape de centrul minunat al Sibiului si sa te bucuri la pas de frumusetea acestui oras unic.

Hotel IBIS Sibiu

 
Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers