Susţine şi tu proiectul Wild Carpathia

Susţine şi tu proiectul Wild Carpathia
 
 
 

Cu toţii ştim că România este o ţară incredibil de frumoasă. Avem atracţii naturale, tradiţii şi locuri care merită explorate şi promovate. Producătorul şi prezentatorul Charlie Ottley a creat pe Travel Channel o serie de documentare, în acest sens, despre România turistică, care au avut un succes enorm. 

Documentarele Wild Carpathia

Charlie a devenit un adevărat ambasador al României şi emisiunile sale despre România au ajuns să fie văzute în peste 110 ţări. Până acum, au fost create trei documentare Wild Carpathia, care prezintă esenţa României. Primul documentar, Mountains of Transylvania a fost susţinut financiar de Charlie şi Fundaţia European Nature Trust, iar cel de-al doilea şi ce de-al treilea, de către Guvernul Român şi au prezentat temele From The Mountains to The Sea şi Wild Forever.

România prezentată ca White Carpathia

wild carpathia

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Sursa

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Charlie are nevoie de ajutorul nostru pentru a filma cel de-al patrulea episod al seriei - White Carpathia - un portret al României pe timp de iarnă, începând cu aşezarea toamnei, în luna octombrie, şi până la topirea zăpezii, în luna mai. Documentarul va prezenta obiceiurile şi tradiţiile din timpul Crăciunului, plus frumuseţea tradiţiilor vechi ale românilor şi viaţa pe timpul iernii.

Vor fi surprinse frumuseţea României sălbatice, minunăţiile arhitecturale şi farmecul ţării noastre în timpul sezonului alb. Mai mult, acest episod va fi şi un semnal de alarmă în ceea ce privește defrișările masive din Transilvania.

Cum poţi ajuta realizarea proiectului

Având în vedere faptul că autorităţile române nu mai doresc să se implice în proiect, rămâne responsabilitatea noastră de a contribui la realizarea acestui documentar, care are potenţialul de a îmbunătăţi imaginea României, de a arăta întregii lumi o altă faţă a ţării noastre şi de a promova turismul autohton. Am vrea că întreaga lume să ia în considerare România ca destinaţie de vacanţă pentru că avem cu ce să ne lăudăm.

Proiectul are nevoie de £50,000 pentru a fi realizat şi deja foarte mulţi oameni pasionaţi de călătorii au donat deja bani în acest sens. Comunitatea de travel este foarte puternică şi putem face ca acest mesaj să fie auzit de cât mai multă lume.

Donaţiile le poţi face aici.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.