Stâna de Vale: Review Hotel Iadolina

Stâna de Vale: Review Hotel Iadolina
 
 
 

Deși o stațiune cu potențial însemnat, Stâna de Vale este foarte puțin exploatată din punct de vedere turistic. Totuși, acest lucru nu ar trebui să demotiveze turistul dornic de aventură sau dimpotrivă dornic de liniște și relaxare.

Trasee sunt cât pentru minim o săptămână, iar, deși la prima impresie ai fi tentat să crezi că nimic nu mișcă și că stațiunea și-a închis definitiv porțile în fața turismului, ai totuși variante de cazare pentru orice buget.

Tura asta, ne cazăm la Hotel Iadolina. Veteranii Stânei de Vale știu că hotelul este un punct de reper, o locaţie ce a căpătat deja tradiție.

Localizare și acces la Hotel Iadolina

Ca localizare, Hotel Iadolina este aproape de inima stațiunii, în punctul de unde pleacă și majoritatea traseelor turistice ale zonei. Până aici, totul bine iar dacă ai dubii de cum ajungi acolo, de starea drumului și dacă este practicabil pentru orice tip de mașină, răspunsul este da, este șosea până la hotel.

Ca nota bene, grijă totuși la viteză, sunt multe serpentine și șoseaua pe alocuri mai cu denivelări mai cu porțiuni ușor delicate, dar nimic grav.

Hotelul apare şi pe Google Maps, deci nu am să insist cu coordonate, pentru orientare vezi mai jos harta.

Hotel Iadolina

Informații despre Hotel Iadolina

Hotel Iadolina este clasificat la trei stele, deci undeva la mijloc atât sub raport financiar, cât și al condițiilor. Dacă din exterior nu atrage atenția cu nimic special (de menționat, o aripă a hotelului este încă în renovare) camerele, personalul și facilitățile îți vor lăsa o impresie foarte bună.

Paleta de ofertă a hotelului este vastă, include atât camere, apartamente și vile separate dotate cu bucătărie și baie, cât și căsuțe și spațiu de cazare pentru corturi cu acces la toalete și duș, iar toate au prețuri foarte decente.

Camerele sunt dotate cu TV, minibar, baie proprie, iar în ciuda unui mobilier poate nu de ultimă oră te poți bucura de un aer proaspăt și o curațenie ireproșabilă.

Hotel Iadolina

Facilități la Hotel Iadolina

  • Restaurant, bar, parcare gratuită și servicii de recepție
  • Centru Welness (hidromasaj, jacuzzi, saună, masaj, kinetoterapie)
  • Bază de Tratament cu proceduri de la galvanizare, ionizare, ultrasunete, magnetoterapie, stimurări electrice, masaj, băi de plante la aerosoli și multe altele
  • Bază sportivă cu teren de fotbal, tenis de masă, spațiu de joacă pentru copii
  • Hotelul mai pune la dispoziția clienților dornici de aventură: ATV-uri pe timpul verii și plimbări cu sania trasă de ponei și snowmobil pe timp de iarnă.
  • Tot la capitolul servicii, te mai și trezesc la ce oră soliciți, au grijă de lucrurile de valoare, au serviciu de bagaje, corespondență, curățătorie și călcătorie.

Concluzii și impresii

Ca impresie finală, înainte de a vă lăsa pe voi să decideți, mai adaug că poate unul dintre cele mai de preț puncte forte ale hotelului este dat de terasele aferente camerelor și panorama minunată pe care ți-o oferă. Minunat să admiri un apus roșiatic în fața camerei și să te trezesti dimineața cu o vale împădurită, presărată cu raze de soare și aburi de la schimbul de temperatură.

Una peste alta, Hotel Iadolina cel mai probabil este best option calitate-preț a stațiunii, iar Stâna de Vale clar este un obiectiv de văzut în România.

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Localizare: ****
Hotel: ***
Restaurant: ***
Servicii: ****
Curățenie: ****
Personal: ****
Rating: * (nu mi-a plăcut) - **** (mi-a plăcut foarte mult)

Poze Hotel Iadolina din Stâna de Vale

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.