Sporturi de iarnă văzute prin GoPro – GALERIE VIDEO

Sporturi de iarnă văzute prin GoPro – GALERIE VIDEO
 
 
 

Pasionaţii sporturilor de iarnă ştiu ce pisaje incredibile au ocazia să întâlnească atunci când se aventurează pe pârtii sau chiar în afara lor. Chiar şi aşa, în viteza schiurilor sau a snowboardului se pierde o bună parte din spectacolul naturii. Parcă de aia a apărut GoPro. Cool Dispozitivul ingenios îţi permite să fotografiezi şi să filmezi sau să te fotografiezi şi să te filmezi în timp ce cobori în viteză cele mai abrupte pante.

De la lansare, GoPro pare a fi devenit prietenul cel mai bun al pasionaţilor de călătorii şi un nou mod de a împărtăşi cu restul lumii frumuseţea activităţilor preferate de vacanţă. Cuvintele sunt de prisos în faţa videourilor pe care le-am descoperit, aşa că te las să te delectezi cu imaginile surprinse de nişte oameni extrem de pasionaţi de sporturi de iarnă Laughing, iar GoPro-ul îţi va da impresia că eşti şi tu chiar acolo!

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »

Ski şi snowboard în Munţii Anzi

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Ski în Alpii Austriei

Săritură cu avalanşă în Alpii Franţei

Alaska în noapte

Dacă te-ai filmat şi tu cu un GoPro la ski, îţi aşteptăm filmările impresionante pe pagina noastră de Facebook! Laughing

     

Descoperă mai multe destinaţii deosebite din lume în galeriile noastre video!

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.