Sporturi de iarnă văzute prin GoPro – GALERIE VIDEO

Sporturi de iarnă văzute prin GoPro – GALERIE VIDEO
 
 

Pasionaţii sporturilor de iarnă ştiu ce pisaje incredibile au ocazia să întâlnească atunci când se aventurează pe pârtii sau chiar în afara lor. Chiar şi aşa, în viteza schiurilor sau a snowboardului se pierde o bună parte din spectacolul naturii. Parcă de aia a apărut GoPro. Cool Dispozitivul ingenios îţi permite să fotografiezi şi să filmezi sau să te fotografiezi şi să te filmezi în timp ce cobori în viteză cele mai abrupte pante.

De la lansare, GoPro pare a fi devenit prietenul cel mai bun al pasionaţilor de călătorii şi un nou mod de a împărtăşi cu restul lumii frumuseţea activităţilor preferate de vacanţă. Cuvintele sunt de prisos în faţa videourilor pe care le-am descoperit, aşa că te las să te delectezi cu imaginile surprinse de nişte oameni extrem de pasionaţi de sporturi de iarnă Laughing, iar GoPro-ul îţi va da impresia că eşti şi tu chiar acolo!

Ski şi snowboard în Munţii Anzi

Ski în Alpii Austriei

Săritură cu avalanşă în Alpii Franţei

Alaska în noapte

Dacă te-ai filmat şi tu cu un GoPro la ski, îţi aşteptăm filmările impresionante pe pagina noastră de Facebook! Laughing

     

Descoperă mai multe destinaţii deosebite din lume în galeriile noastre video!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers