Spectacolul Luminilor Nordului în două videouri pline de culoare – GALERIE VIDEO

Spectacolul Luminilor Nordului în două videouri pline de culoare – GALERIE VIDEO
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Luminile Nordului (Aurora Borealis) reprezintă unul dintre cele mai cunoscute şi mai spectaculoase fenomene naturale. Acesta apare cu precădere în ţinuturile nordice ale lumii şi este rezultatul unui proces de transformare al particulelor ce intră în atmosfera Pământului, devenind pete de culoare şi lumină de obicei verzi, uneori chiar roşii sau albastre.

Norvegia este una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice ale lumii în care oricine poate admira, fotografia şi filma Luminile Nordului, dar până să ajungem acolo să ne delectăm cu o scurtă galerie video.

Luminile Nordului în Norvegia

Ole C. Salomonsen a filmat Aurora Borealis în apropiere de Tromso, Norvegia. Videoul de mai jos este rezultatul a 6 luni de filmări:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Luminile Nordului în Scoţia

Din când în când, Luminile Nordului pot fi văzute şi în ţări care nu sunt neapărat parte din Nordul îndepărtat. Anul trecut (2014), în luna februarie, a avut loc un fenomen de acest fel, ce a declanşat una dintre cele mai mari explozii de culoare de acest tip de până acum, după cum putem vedea din videoul creat de Maciej Winiarczyk:

    

Ce alte fenomene naturale ale lumii ţi-ar plăcea să admiri?

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.