Spectacolul avioanelor din Europa - video

Spectacolul avioanelor din Europa - video
 
 
 

Dintotdeauna am văzut avionul ca un produs util: te duce acolo unde trebuie, fie că e vorba de vacanță, fie că e vorba de business, mai repede decât alte mijloace de transport. Nu l-am admirat niciodată, nu m-a impresionat... în afară de cele de lux în care știu că nu voi ajunge, pentru că nu vreau să plătesc prețul unei mașini sau al unui apartament pentru un bilet de avion! Laughing

Și apoi am văzut acest video și am decis că avioanele sunt ceva de admirat, cu tot cu oamenii care lucrează la ele, de la cei care le fac, până la cei care se asigură că pasagerii se bucură de o călătorie sigură și comfortabilă... și dacă am mai admirat peisajele de pe geamul avionului și am zis că sunt spectaculoase, pot spune cu siguranță că și să admiri spectacolul avioanelor pe cerul Europei este ceva neașteptat de frumos:

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Acest video este o vizualizare a traficului aerian al Europei, care nu se oprește niciodată, creat din datele reale ale zborurilor tipice pentru o zi de vară. Compania aeriană NATS și aeroporturile din Marea Britanie: Heathrow (cel mai aglomerat aeroport internațional al Europei) și Gatwick (cel mai aglomerat aeroport cu o singură pistă din lume) joacă rolurile principale în acest video, dar și în asigurarea unui trafic aerian sigur și eficient în spațiul european.

    

Citește și despre 10 călătorii cu avionul pentru cei excentrici și vezi lumea din carlinga unui avion și descoperă noutățile și ofertele companiilor aeriene cu Air Reporter!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.