Spectacolul avioanelor din Europa - video

Spectacolul avioanelor din Europa - video
 
 

Dintotdeauna am văzut avionul ca un produs util: te duce acolo unde trebuie, fie că e vorba de vacanță, fie că e vorba de business, mai repede decât alte mijloace de transport. Nu l-am admirat niciodată, nu m-a impresionat... în afară de cele de lux în care știu că nu voi ajunge, pentru că nu vreau să plătesc prețul unei mașini sau al unui apartament pentru un bilet de avion! Laughing

Și apoi am văzut acest video și am decis că avioanele sunt ceva de admirat, cu tot cu oamenii care lucrează la ele, de la cei care le fac, până la cei care se asigură că pasagerii se bucură de o călătorie sigură și comfortabilă... și dacă am mai admirat peisajele de pe geamul avionului și am zis că sunt spectaculoase, pot spune cu siguranță că și să admiri spectacolul avioanelor pe cerul Europei este ceva neașteptat de frumos:

Acest video este o vizualizare a traficului aerian al Europei, care nu se oprește niciodată, creat din datele reale ale zborurilor tipice pentru o zi de vară. Compania aeriană NATS și aeroporturile din Marea Britanie: Heathrow (cel mai aglomerat aeroport internațional al Europei) și Gatwick (cel mai aglomerat aeroport cu o singură pistă din lume) joacă rolurile principale în acest video, dar și în asigurarea unui trafic aerian sigur și eficient în spațiul european.

    

Citește și despre 10 călătorii cu avionul pentru cei excentrici și vezi lumea din carlinga unui avion și descoperă noutățile și ofertele companiilor aeriene cu Air Reporter!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers