Spectacol în adâncuri: Lacul cu meduze din Palau – GALERIE VIDEO

Spectacol în adâncuri: Lacul cu meduze din Palau – GALERIE VIDEO
 
 
 

Într-un decor absolut superb din Palau se află Jellyfish Lake. Aşa cum îi spune şi numele, acesta este un lac plin de meduze. Poate ai crede că nu poate fi un spectacol natural atât de fascinant cel al înotului printre meduze... poate te gândeşti la meduze doar ca la acele pericole transparante din apa mării... dar Lacul cu meduze din Palau pare a fi desprins din altă poveste.

Jellyfish Lake este localizat în Insula Eil Malk şi este legat de ocean prin tunele subterane, motiv pentru care milioane de meduze străbat lacul, creând un spectacol vizual deosebit. Deşi pot înţepa, meduzele de aici nu sunt periculoase, iar turiştii se pot bucura de snorkeling prin mulţimea lor colorată.

Concediul la care ai visat în Corfu

Concediul la care ai visat în Corfu

7 nopți cazare
de la 120 Eur
vezi detalii »

Această experienţă poate fi admirată şi în videoul următor. Aşa că, până ajungem în Palau sau ne facem curaj să înotăm printre meduze, să privim fascinanta lume naturală.

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »

Vizionare plăcută!

Ţi-ar plăcea să înoţi cu meduzele din Palau?

    

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.