Spectacol în adâncuri: Lacul cu meduze din Palau – GALERIE VIDEO

Spectacol în adâncuri: Lacul cu meduze din Palau – GALERIE VIDEO
 
 

Într-un decor absolut superb din Palau se află Jellyfish Lake. Aşa cum îi spune şi numele, acesta este un lac plin de meduze. Poate ai crede că nu poate fi un spectacol natural atât de fascinant cel al înotului printre meduze... poate te gândeşti la meduze doar ca la acele pericole transparante din apa mării... dar Lacul cu meduze din Palau pare a fi desprins din altă poveste.

Jellyfish Lake este localizat în Insula Eil Malk şi este legat de ocean prin tunele subterane, motiv pentru care milioane de meduze străbat lacul, creând un spectacol vizual deosebit. Deşi pot înţepa, meduzele de aici nu sunt periculoase, iar turiştii se pot bucura de snorkeling prin mulţimea lor colorată.

Această experienţă poate fi admirată şi în videoul următor. Aşa că, până ajungem în Palau sau ne facem curaj să înotăm printre meduze, să privim fascinanta lume naturală.

Vizionare plăcută!

Ţi-ar plăcea să înoţi cu meduzele din Palau?

    

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers