Spectacol de gheaţă. Imagini spectaculoase cu Cascada Bigăr îngheţată – GALERIE FOTO

Spectacol de gheaţă. Imagini spectaculoase cu Cascada Bigăr îngheţată – GALERIE FOTO
 
 

Cascada Bigăr, devenită faimoasă după ce în 2013 a fost desemnată cea mai frumoasă cădere de apă din lume de The World Geography, oferă în aceste zile imagini de poveste. Temperaturile scăzute de la începutul acestui an au afectat şi micuţa cascadă din judeţul Caraş Severin. Peste dâmbul acoperit cu muşchi verde, nu se mai prelinge apă. În schimb, cascada pare acum desprinsă dintr-un peisaj de la Polul Nord.

Măreţia iernii se poate vedea în toată splendoarea ei în Parcul Natural Cheile Nerei-Beușnița. Perdele de gheaţă şi ţurţuri imenşi decorează acum Cascada Bigăr. Imaginile sunt spectaculoase. Cei care se încumetă să înfrunte temperaturile negative şi fac un drum până acolo au parte de cele mai frumoase privelişti de iarnă. Sub cupola de muşchi verde se preling ţurţuri, iar susurul apei curgătoare s-a pierdut în aceste zile sub liniştea de gheaţă a naturii.

Cascada Bigar

Fotografie preluata de pe www.gazetadinvest.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cascada Bigăr a devenit faimoasă în întreaga lume în 2013 când s-a clasat pe primul loc în topul cascadelor unice din lume, realizat de The World Geography. Cascada Bigăr este localizată în judeţul Caraş-Severin, în Parcul Naţional Cheile Nerei-Beușnița. Acest loc este traversat de Paralela 45, iar în apropiere se află popasul cu acelaşi nume. Accesul spre Cascada Bigăr se face pe DN57B, din Anina spre Valea Minişului, înainte de satul Bozovici. 

Tu ai văzut Cascada Bigăr îngheţată?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers