Ski în Franţa: 5 staţiuni perfecte pentru schiori

Ski în Franţa: 5 staţiuni perfecte pentru schiori
 
 

Alpii francezi oferă cea mai mare varietate de staţiuni montane şi cele mai frumoase peisaje. De la pârtii pe diverse niveluri de dificultate, la staţiuni feerice şi zone pitoreşti, munţii din Franţa au de toate pentru toţi. Noi îţi prezentăm, în continuare, cinci staţiuni de ski potrivite pentru tine.

Courchevel – ski pentru începători

Courchevel – ski pentru începători

Sursa

Staţiunea Couchevel este faimoasă pentru frumuseţea şi eleganţa sa, la preţuri puţin mai ridicate. Zona are de oferit multe pârtii de calitate, mai ales pentru începători. Aceştia pot schia în regiunea Morions care are pârtii de ski line, departe de agitaţia staţiunilor mari. De asemena, aici sunt mai multe şcoli de ski speciale pentru adulţi şi copii.

Serre Chevalier – ski pentru intermediari

Serre Chevalier – ski pentru intermediari

Sursa

Serre Chevalier este o regiune formată din mai multe staţiuni, în sudul Alpilor. Este o zonă liniştită, pitorească şi prietenoasă. Aici există 250 km de pârtii de ski pentru intermediari şi şcoli de ski. În plus, aceasta este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă cu familia.

Val d'Isère – ski pentru avansaţi

Serre Chevalier – ski pentru intermediari

Sursa

Staţiunea Val d'Isère este împărţită în mai multe sectoare şi are un număr mare de pârtii de ski pentru intermediari, dar şi piste pentru cei care vor puţin mai multă aventură pe pârtiile de avansaţi, relieful zonei fiind mai abrupt. Tot aici, găseşti pârtii neamenajate pentru cei mai curajoşi schiori.

St Martin-de-Belleville – ski în doi

St Martin-de-Belleville – ski în doi

Sursa

St Martin este una dintre cele mai frumoase şi fermecătoare staţiuni din Alpii francezi, şi, deci, una dintre cele mai romantice zone de ski. Romantismul Franţei se extinde şi până în staţiunile sale montane cu peisaje superbe şi clădiri cu arhitectură clasică.

Méribel – ski şi viaţă de noapte

Méribel – ski şi viaţă de noapte

Sursa

Méribel este o staţiune cu pârtii de ski excepţionale pentru începători şi intermediari, dar şi o regiune faimoasă pentru viaţa de noapte şi petrecerile sale. Aici există multe baruri, cluburi şi localuri cu muzică live, staţiunea fiind mereu plină de viaţă.

Tu în care dintre aceste staţiuni ai vrea  să schiezi?

    

Descoperă Franţa alături de noi: oraşe perfecte pentru city break, staţiuni montane şi atracţii inedite pentru o vacanţă în Franţa!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers