Ski în Elveţia: 5 staţiuni perfecte pentru schiori

Ski în Elveţia: 5 staţiuni perfecte pentru schiori
 
 
 

Dacă închizi ochii şi îţi închipui cele mai frumoase staţiuni montane, cu peisaje superbe, zăpadă proaspătă şi pârtii de ski perfecte, cu siguranţă staţiunile de ski din Elveţia sunt materializarea visurilor tale. Aceasta este ţara unde sunt create vederile acelea de iarnă care ne fac dor de munte. Situate în Munţii Alpi, staţiunile de ski din Elveţia sunt printre cele mai spectaculoase regiuni de munte din lume.

Villars – ski pentru începători

Villars – ski pentru începători

Sursa

Staţiunea Villars este o atracţie populară pentru familii şi un loc perfect pentru o vacanţă de relaxare, datorită pârtiilor sale line şi peisajelor montane fermecătoare. Este un orăşel tradiţional, pitoresc, liniştit, cu piste de începători, intermediari şi cu multe atracţii turistice.

Andermatt – ski pentru intermediari

Andermatt – ski pentru intermediari

Sursa

Situat pe muntele Gemsstock (2,961 m), staţiunea Andermatt este întotdeauna pregătită să primească turiştii care vor să se aventureze pe pistele sale la mare altitudine, care însumează 125 km. Andermatt este o staţiune într-o continuă dezvoltare, cu peisaje ca rupte din poveşti, evenimente sportive, pârtii de ski pentru toată lumea şi snowpark-uri.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Verbier – ski pentru avansaţi

Verbier – ski pentru avansaţi

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Sursa

Verbier este o staţiune de ski din Alpii elveţieni, cunoscută pentru numeroasele sale zone off-piste periculoase, adresate doar celor mai aventuroşi schiori. Zona este acoperită de zăpadă tot anul şi mulţi turişti aleg să profite de pârtiile cu zăpadă naturală destul de abrupte, precum Mont-Gele sau Mont-Fort.

Zermatt – ski tot anul

Zermatt – ski tot anul

Sursa

Zermatt este o staţiune de ski din Elveţia cu peisaje superbe, înconjurată de munţi de 4000 m altitudine, fiind considerată un paradis pentru schiori. Este cea mai înaltă staţiune din Alpi, şi una dintre cele mai bine dezvoltate din Europa. Situată la graniţa dintre Elveţia şi Italia, în staţiunea Zematt se pot practica sporturi de iarnă 365 de zile pe an.

St. Moritz – ski şi lux

St. Moritz – ski şi lux

Sursa

St. Moritz este o staţiune cunoscută în întreaga lume datorită faptului că a fost gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă în 1928 şi 1948, plus multor alte competiţii sportive. Este o staţiune elegantă, cu peisaje impresionante, unde se organizează activităţi de iarnă precum patinaj, curling, plimbări pe munte şi întreceri de cai pe zăpadă. Aici există multe hoteluri de lux, restaurante şi locuri de relaxare.

Tu în care dintre aceste staţiuni vrei să schiezi?

    

Descoperă Elveţia alături de noi: oraşe perfecte pentru city break, staţiuni montane şi atracţii inedite pentru o vacanţă în Elveţia sau mergi direct la ski în Elveţia!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.