Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm

Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 
 

Turiștii pot alege apartamentele emblematice Signature Suites, devenite populare datorită starurilor din întreaga lume

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Turiști din întreaga lume optează din ce în ce mai des pentru o experiență supremă în materie de cazare de lux, conform celei mai populare destinații de entertainment din Orientul Mijlociu, Atlantis, The Palm, din Dubai. Reprezentanții stațiunii spun că apartamentele sale super luxoase, o alegere populară printre celebrități faimoase de pe întreg globul, sunt alese nu numai pentru opulența lor, ci și pentru serviciile și ospitalitatea VIP unice, care însoțesc o ședere într-un apartament de lux din Atlantis, The Palm. "Cele 7 Signature Suites reprezintă bijuteriile din coroana Atlantis. Oaspeții aspiră să stea în apartamente emblematice pe care le-au văzut în diverse mijloace de informare internaționale. Fiecare apartament își oferă propria viziune asupra luxului și opulenței, și reflectă grandoarea stațiunii. Cu spații de locuit generoase, interioare cu design rafinat și majordomi dedicați, Signature Suites au fost concepute special pentru oaspeții care nu vor decât ce este mai bun." a comentat Serge Zaalof, DG și Președinte al Atlantis, The Palm.

Cel mai luxos apartament din Dubai

O ședere într-unul dintre cele 7 Signature Suite reprezintă una dintre experiențele premium oferite de Emiratul Dubai. Royal Bridge Suite este cel mai opulent apartament din Atlantis, costând 130,000++ AED pe noapte și având o suprafață de 924 de metri pătrați cu trei dormitoare. Amplasat pe distanța dintre cele două turnuri-hotel ale stațiunii, Royal Bridge Suite are o ambianță regală distinctă. Accesibil numai cu lift privat, oaspeții sunt conduși 22 de etaje deasupra Atlantis, lăsați să intre într-o zonă de recepție extrem de luxoasă, care cuprinde trei dormitoare bogat ornate. Mergând în josul culoarului, aceștia vor descoperi candelabre rafinate, sculpturi și tavane pictate manual care împodobesc apartamentul. Oaspeții ajung apoi într-un spațiu de locuit întins, cu vedere din podea până în tavan asupra Palm Island, pe o parte, și a Golfului Persic, pe cealaltă parte, ce poate fi privită și mai spectaculos de pe balcoanele de dimensiuni generoase.

Dormitorul matrimonial de formă octogonală conține un pat personalizat situat în centrul camerei, acoperit de așternuturi Frette. Atât dormitorul matrimonial cât și dormitorul secundar sunt prevăzute cu o baie pentru el și o baie pentru ea, în timp ce al treilea dormitor conține două paturi duble queen-size și o baie cu intrare directă din cameră.

Cina în interiorul apartamentului Royal Bridge Suite se servește în veselă din porțelan decorată cu turcoaz și aur, care se potriveşte splendid cu masa somptuoasă suflată cu aur la care pot cina 16 persoane. Dormitorul matrimonial este prevăzut cu o baie pentru el și o baie pentru ea, inclusiv cu căzi cu hidromasaj și accesorii de baie exclusive care conțin aur de 22K. Separat de spațiul lounge se află o bibliotecă/un centru multimedia, unde există acces complet la Internet, precum și tehnologie de ultimă oră.

Royal Bridge Suite

Royal Bridge Suite

O experiență de lux grandioasă și intimă

La un preț de 45.000++ AED pe noapte și cu o suprafață de 429 de metri pătrați, cele două apartamente Grand Atlantis Suites formează dramatica cireașă de pe tort a Atlantis. Fiecare apartament are o vedere panoramică asupra Palm Island și Golfului Persic, precum și o terasă deschisă întinsă care se întinde pe trei laturi ale apartamentului. Oaspeții sunt întâmpinați la intrare de o frumoasă fântână cu teme marine, fiind conduși apoi într-un spațiu de locuit opulent, decorat în tonuri elegante de auriu și cu mobilă somptuoasă, inclusiv o masă de 10 locuri. Apartamentul cu două dormitoare conține și zone de utilitate cu un design discret, cum ar fi o baie pentru el și una pentru ea și garderobe accesibile direct din dormitoare, inclusiv paturi de dimensiuni regești.

Grand Atlantis Suites

Grand Atlantis Suites

Opțiuni de lux pentru familii

Cele două apartamente Presidential Suites ale stațiunii reprezintă o variantă populară pentru familiile numeroase care aleg să stea în Dubai în condiții de lux suprem. La prețuri de 20.000++ AED pe noapte, fiecare apartament de 220 de metri pătrați conține camere interconectate, o masă de 10 locuri, o bucătărie privată, precum și o canapea elegantă interminabilă, care înfășoară camera, acest decor fiind completat de un candelabru unic în centrul spațiului comun. "Aceasta este o opțiune de lux pentru familiile numeroase care doresc să petreacă timp împreună într-un decor exotic", a continuat Zaalof.

Presidential Suites

Presidential Suites

Luna de miere subacvatică

Renumitele apartamente Underwater Suites din Atlantis reprezintă o variantă populară pentru cuplurile aflate în luna de miere și celebrități, care caută o experiență unică și inedită. Vederile din podea până în tavan din dormitorul principal direct înspre acvariul The Ambassador Lagoon creează iluzia de mediu subacvatic. Înalt de trei etaje și cu o suprafață de 165 de metri pătrați, apartamentul este intim, elegant și de neuitat. "Underwater Suite nu se aseamănă cu nici un altul", a comentat Zaalof. "La 30.000++ AED pe noapte, mulți vor considera această sumă ca o valoare incredibilă pentru o lună de miere subacvatică de neuitat."

Underwater Suites din Atlantis

Underwater Suites din Atlantis

Underwater Suites din Atlantis

Stil de viață VIP

Prin urmare, cum este viața pe parcursul șederii într-unul dintre aceste Signature Suites? Serviciile oferite oaspeților pe durata șederii acestora în Atlantis emană opulență, începând de la transferul dus-întors cu mașina în condiții de lux, și încheind cu cazarea în condiții de VIP în Royal Majlis.

Fiecare dintre apartamente oferă cele mai bune servicii personalizate, inclusiv bucătari-șefi privați și un majordom personal disponibil non-stop pentru orice nevoi ale oaspetelui. Oaspeții se pot bucura și de acces gratuit complet la atracțiile stațiunii, cum ar fi Aquaventure, parcul acvatic numărul 1 din Orientul Mijlociu și Europa, și misteriosul acvariu Lost Chambers, care expune viața marină exotică din golf alături de orașul pierdut al Atlantidei. În plus, oaspeții beneficiază gratuit și de două interacțiuni cu delfini în apă puțin adâncă în Dolphin Bay, de mic dejun zilnic din partea casei, de ceaiul de după-amiază, de cocktailuri de seară, precum și acces la Imperial Club. Aceștia se mai pot bucura și de spa-ul de zi ShuiQi Spa & Fitness, cabanele private de la Royal Pool sau Zero Entry Pool și de acces gratuit pentru toți copiii la Kids Club, precum și de o reducere de 50% la camerele alăturate pentru copii cu vârste între 0 și 11 ani. "Întrucât oaspeții din apartamentele de lux primesc atât de multe experiențe suplimentare ca parte a șederii lor aici, vedem adesea că aleg să se întoarcă aici", a concluzionat Zaalof.

Majordomi dedicați oricăror nevoi ale oaspeților

Doar persoanele cu adevărat speciale pot deveni majordomi în Atlantis, The Palm, Dubai. Genul de persoană care își petrece fiecare moment liber preocupându-se de a face cât mai plăcută posibil șederea oaspeților săi. Din momentul sosirii oaspeților în apartamentele de lux, majordomii din Atlantis, The Palm se vor ocupa de fiecare nevoie a acestora, indiferent de natura solicitării, fie că este vorba de un itinerariu de vacanță pentru doi, rezervări la restaurant, acces privat pe timp de seară sau de noapte la Aquaventure în timp ce parcul este închis, o cerere în căsătorie sub apă sau o cină privată într-o cabană de pe plajă. Indiferent de solicitare, echipa VIP din Atlantis, The Palm, va transforma totul în realitate. Pentru cei care doresc confidențialitate, majordomul va fi singurul punct de contact din stațiune pentru oaspeții din apartamentele de lux, astfel că vizitatorii vor avea luxul adăugat al unei intimități complete pe durata șederii acestora.

În plus, majordomii din Atlantis, The Palm nu vor uita niciodată preferințele și gusturile speciale ale oaspeților din apartamentele de lux. Creând un profil pentru fiecare vizitator, de la ce tip de branduri la ce mâncăruri preferă, oaspeții fideli sunt asigurați că pot încredința totul echipei VIP din Atlantis, The Palm, pentru a fi rezolvat.

Pentru mai multe informații despre Atlantis, vă rugăm să sunați la +971 4 426 1000, sau să vizitați atlantisthepalm.com

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 8. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 9. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 10. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 11. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers