ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm

ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 
 

Călătorie într-o lume plină de răsfăț 

Dubai, Emiratele Arabe Unite – Multipremiatul ShuiQi Spa prezintă o experiență memorabilă pentru oaspeții săi, stimulând simțurile într-un decor acvatic visător și liniștit. Întins pe suprafața a două etaje magnifice din Royal Towers din Atlantis, ShuiQi oferă o gamă sublimă de tratamente exclusive, opțiuni de terapii tradiționale și baneare, cu un nivel sporit de confort. Mergând pe podelele din piatră în nuanțe pământii, de-a lungul pârâiașelor încadrate de vegetație luxuriantă, oaspeții sunt primiți cu căldură într-una dintre cele 27 de camere de tratament, un loc al calmului, opulenței și răsfățului pur, pregătiți pentru o experiență care să le trezească la viață simțurile.

The Royal Spa Suite

The Royal Spa Suite oferă un decor magnific pentru o călătorie de relaxare mai intimă în inima luxului. Preferat de către celebrități de top, acest apartament superb oferă o zonă lounge privată și spații de schimbare, ce duc într-o frumoasă cameră twin de tratament. Decorul decadent este asigurat prin terasa privată cu uluitoarea cadă cu piedestal, din piatră naturală, în apa căreia plutesc petale de trandafir.

ShuiQi Spa

Cu accent pe sistemul filosofic de armonizare a individului cu mediul înconjurător, termenul "Shui Qi" se traduce prin "energia apei". Tratamentele la ShuiQi Spa combină starea de bine interioară și frumusețea estetică cu tratamente și produse exclusiviste ale unor branduri de renume, cum ar fi ESPA, Shiseido, Margy’s of Monte Carlo și Aromatherapy Associates.

Tratamentul exclusiv Aromatherapy Associates' Inner Strength de la ShuiQi Spa constă într-un masaj corporal conceput pentru a încuraja gândirea pozitivă și forța interioară. Uleiurile folosite pe parcursul tratamentului sunt un amestec puternic de salvie și tămâie (pentru a concentra mintea), cardamom și rozmarin (pentru a întări forța fizică), trandafir și vetivert (pentru a calma și vindeca) și mușcată (pentru echilibru emoțional și stimularea circulației).

Masajul terapeutic Ancient Sands Therapeutic Massage este bazat pe conceptul terapiei cu nisip și vindecării cu ajutorul vibrațiilor cristalelor, specific Greciei antice, un tratament care eliberează tensiunea din mușchi și ajută la crearea unei stări profunde de relaxare, combinând terapia prin masaj Ultra Purifying cu terapia prin pat de masaj încălzit cu micro quartz.

ShuiQi Spa

ShuiQi Spa

ShuiQi Spa

Dubai Glamour Ritual

Pregătirea perfectă pentru o noapte specială petrecută în oraș, și extrem de populară, mai ales printre oaspeții prezenți pentru nunți sau cei veniți cu ocazia Anului Nou, Dubai Glamour Ritual este un ritual unic, conceput pentru cei mai glamorous oaspeți din Atlantis, The Palm. După o exfoliere corporală completă, care lasă pielea fină ca mătasea, vizitatorii spa-ului sunt răsfățați cu împachetări cu alge de mare, ce ajută la eliminarea grăsimilor și la detoxifiere, urmată apoi de un masaj corporal complet specific Dubai Glamour – un tratament ce revigorează și stimulează simțurile prin parfumul de portocală, în timp ce iarba de lămâie mărește circulația sângelui. Doamnele întineresc vizibil, mulțumită tratamentului facial decadent cu trandafir de damasc, pentru tonifierea pielii din zona ochilor și a buzelor, în timp ce aspectul tenului este vizibil împrospătat.

Tratamentul facial exclusiv pentru lifting Margy's of Monte Carlo Radiance este cel mai popular tratament din oferta ShuiQi. Tratamentul facial Radiance, creat special pentru ShuiQi Spa, combină o tehnică de lifting unică și o regenerare intensă a pielii, susținută de micro-nutrienți și antioxidanți puternici pentru a îmbunătăți aspectul tenului. Procesul de regenerare a celulelor pielii este stimulat pentru a obține o piele mai plină de viață, reducând astfel liniile și ridurile și creând un efect de lifting care lasă pielea feței mai fermă, mai radioasă și proaspătă.

ShuiQi Spa

The ShuiQi De-Stress Experience

The ShuiQi De-Stress Experience este un ritual ESPA de eliminare a stresului, care ajută la echilibrul mintal, la alinarea durerilor musculare și la hrănirea pielii. Perierea și exfolierea corpului sunt urmate de către un masaj relaxant și personalizat al spatelui, cu ajutorul aromaterapiei, folosind uleiuri esențiale alese individual și combinate cu nămol de mare natural și călduț. Gambele sunt masate pentru a îndepărta orice urmă de durere sau de tensiune, iar tratamentul se încheie cu un tratament facial complet personalizat pentru a lumina și hrăni pielea feței. Tratamentul The Cellular Renewal Enzyme Facial oferă rezultate puternice și imediate: o curățare în profunzime cu ajutorul unei perii este combinată cu o exfoliere intensă Enzyme Peel, care conține enzime de dovleac pentru a exfolia în profunzime, încheindu-se cu un masaj și o mască specială.

În plus, o gamă atrăgătoare de tratamente special create pentru bărbați în parteneriat cu ESPA este disponibilă, ce include Age Rebel Facial, Deep Muscle Reviver, Stressbuster și Personalised Facial. The Stressbuster este ideal pentru cei care suferă de stresul cauzat de o viață foarte activă, și constă într-o curățare blândă a pielii, un masaj corporal complet cu pietre calde și un masaj al scalpului. The Age Rebel Facial este conceput pentru a arăta rezultate imediate pentru pielea cu aspect tern, și reduce liniile și ridurile fine.

ShuiQi Spa

ShuiQi Spa & Fitness mai oferă și tratamente în parteneriat cu Shiseido, brand renumit în întreaga lume, care oferă soluții în materie de sănătate și frumusețe de peste 130 de ani. Toate tratamentele Shiseido oferite la ShuiQi sunt bazate pe cele cinci simțuri: Pipăit, Văz, Miros, Auz și Gust.

Shiseido a conceput două tratamente speciale care sunt disponibile numai la ShuiQi Spa & Fitness. ShuiQi Face and Body Experience constă într-un masaj corporal Qi absolut ravisant, încheiat cu un tratament facial personalizat. ShuiQi Japanese Ritual începe cu o baie a picioarelor în apă infuzată cu petale de trandafiri, pentru o experiență supremă de relaxare și lux, urmată de o baie tradițională japoneză pentru a gâdila simțurile. Acest ritual continuă cu un masaj corporal Qi complet și cu cel mai frumos și exclusivist tratament facial de la Shiseido, Future Solution LX Facial Ceremony, Time Fighting Facial incluzând și un masaj al scalpului absolut sublim.

The Future Solution LX Facial Ceremony este un tratament facial Qi premium care combină gama de lux cea mai avansată de produse de îngrijire a pielii de la Shiseido, Future Solution LX, create special pentru a îmbunătăți frumusețea pielii și a netezi semnele îmbătrânirii. Această cale specială către frumusețe include o mască personalizată care va tonifia și va sculpta conturul feței.

ShuiQi Spa

ShuiQi Spa

The Japanese Bathing Ceremony reprezintă experiența supremă în materie de relaxare spa: o adevărată călătorie de la început până la sfârșit. Această ceremonie Spa începe cu un ritual japonez de îmbăiere a picioarele, urmat de către o exfoliere corporală completă, revigorantă, care să netezească pielea la perfecție. Oaspeții se scufundă apoi într-o cadă japoneză cu hidroterapie, cu apă frumos înmiresmată.

Servicii Medi-Spa la ShuiQi

Acum oaspeții se pot bucura și ei de zâmbetul Hollywood pe care și l-au dorit dintotdeauna, numai la ShuiQi Spa & Fitness. În seninătatea atmosferei calme de spa și ascultând muzică liniștitoare, Dr. Karim Fekih și echipa sa dentară oferă oaspeților posibilitatea de a-și albi și curăța dinții.

ShuiQi Spa

Printr-un parteneriat exclusiv cu London Center for Aesthetics Surgery, ShuiQi este singurul spa din regiune care oferă oaspeților săi două dintre cele mai populare tratamente de vârf. Oaspeții pot vedea acum pe cont propriu competențele remarcabile ale Dr. Maurizio Viel și își pot îmbunătăți înfățișarea prin injecții cu botox și grefe cu țesut moale, toate în sanctuarul oferit de spa, în fiecare zi de marți și de sâmbătă.

ShuiQi Spa & Fitness oferă oaspeților săi și Mesotherapy, efectuată de către Dr. Maurizio Viel. Mesotherapy stimulează mezodermul, sau stratul de mijloc al pielii, cu microinjecții cu vitamine, proteine, enzime și medicații homeopatice. Nu numai că ajută la întinerirea pielii, ci ajută și la netezirea liniilor fine și hidratarea pielii terne și stresate.

Păr și unghii

ShuiQi oferă oaspeților săi și servicii exclusiviste de manichiură și pedichiură semnate Bastien Gonzalez. Tehnica și produsele lui Bastien Gonzalez sunt unice prin calitatea de care dau dovadă. Datorită experienței sale profesionale în domeniul pedichiurii franțuzești, acesta a conceput și dezvoltat tratamente exclusiviste pentru picioare, unghii și mâini, ale căror unicitate constă în fuziunea elementelor de relaxare și frumusețe.

Hairdreams este recunoscut la nivel internațional ca lider în extensii de păr, oferind păr uman 100% de calitate înaltă, într-o selecție variată de texturi și lungimi. Sistemul său brevetat de prindere a extensiilor se îmbină perfect cu părul oaspetelui și nu necesită decât o întreținere zilnică minimă. Extensiile legendare Hairdreams, „Special Hair”, sunt selectate manual cu atenție și oferă o calitate superioară care poate fi refolosită și reaplicată. Acest proces unic, în mai multe etape, de selecție manuală rezultă în fire de păr care sunt la fel de moi și mătăsoase ca cele ale părului oaspetelui.

ShuiQi Spa

ShuiQi Spa

Gentlemen’s Tonic, un salon clasic pentru bărbați, și-a deschis de curând porțile în Atlantis, The Palm, oferind acces într-un loc unic care îmbină luxul de modă veche cu luciul specific modernității. Fiecare oaspete beneficiază de un ritual de îngrijire personalizat, într-un decor retro masculin format din piele, lemn masiv și marmură. Salonul este echipat cu console muzicale high-tech și ecrane LCD încastrate în oglinzi, oferind entertainment personalizat oaspetelui care se relaxează. Alese cu grijă pentru calitatea și eficiența lor, produsele și serviciile puse la dispoziția clienților sunt concepute pentru a crea o atmosferă de liniște și revitalizare.

ShuiQi Spa

Pentru rezervări la ShuiQi Spa & Fitness, vă rugăm să sunați la +971 4 426 1020, sau să trimiteți un e-mail la: spa@atlantisthepalm.com

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 8. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 9. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 10. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers