ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie

ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 
 

Acces la gama exclusivă a brandului Technogym, ARTIS, prima de acest fel din Orientul Mijlociu și Africa

Dubai, Emiratele Arabe Unite: ShuiQi Spa & Fitness Centre, centrul de spa și fitness premiat, din Atlantis, The Palm, oferă oaspeților săi un loc liniștit, plin de calm, opulență și răsfăț pur, mulțumită dotărilor sale de ultimă generație, ce includ cea mai recentă gamă de ultimă oră a brandului Technogym, ARTIS, prima de acest fel din Orientul Mijlociu și Africa.

Cu un design semnat de Tao, noul ShuiQi Spa & Fitness Centre se bucură de un design excepțional derivat din simplitatea liniilor fine. Creat conform propriei filosofii,  spa-ul se concentrează pe obiecte, forme, lumini și texturi, privirea oaspeților este imediat atrasă către un punct focal care pornește de la designul podelelor iluminate din interior, până la ultimul centimetru din perete decorativ. Accentul este pus pe materiale naturale, inclusiv lemn și piatră, întrucât corpul uman răspunde mai bine la elementele naturale, iar acestea sunt benefice mediului în care oaspeții doresc să facă mișcare.

ShuiQi Fitness

ShuiQi Spa & Fitness Centre

Centrul "Wellness" nou renovat din ShuiQi Spa & Fitness oferă gama exclusivă a brandului Technogym, intitulată ARTIS, prima colecție integrată de echipament cardio, de forță și funcțional din regiune. Gama exclusivă ARTIS include o linie completă de aparate cardio (Treadmill, Elliptical, Vario, Bike și Recline), aparate pentru exerciții de forță și stații funcționale.

Două zone pun accentul pe antrenamentul funcțional, inclusiv "OMNIA", spațiul de antrenament funcțional de grup, un concept complet nou în Dubai, și o zonă "KINESIS", care incorporează echipament funcțional ce activează toate lanțurile kinetice, în loc de anumiți mușchi, precum și zone cu aparate cardio, de forță, de flexibilitate și de greutăți libere.

ShuiQi Fitness

Gama ARTIS

Creată de către experți în domeniu, în urma unei colaborări cu Universitatea Loughborough, gama ARTIS este la ani lumină distanță în viitor față de produsele contemporane, atât în ceea ce privește designul, cât și ingineria biomecanică și tehnologia interactivă, oferind o tehnologie sportivă de ultimă generație în materie de conectivitate, durabilitate, design și senzații de mișcare, inclusiv o platformă complet integrată de produse, servicii, conținut și programe interconectate, care permit personalului ShuiQi Spa and Fitness să gestioneze stilul de viață al oaspeților Wellness oriunde se află aceștia, atât înăuntrul cât și în afara Centrului Fitness. Cluburile de tip platformă deschisă oferă oaspeților facilitatea "Wellness on the Go", prin conectarea cu aceștia oriunde în lume prin intermediul cheii mywellness, telefoanelor mobile, tabletelor, smart TV-urilor sau computerelor personale.

Conectivitate: Noua linie se bucură de o platformă deschisă nou-nouță: interfața UNITY pentru sistemul de operare Android. UNITY oferă operatorilor acces la un număr nelimitat de aplicații compatibile cu Android, toate fiind disponibile în magazinul virtual Technogym App Store. Pentru utilizatorii finali, UNITY oferă posibilitatea de a crea o platformă personalizată pentru programele de antrenament, arhive ale datelor de antrenament, semne de carte web și rețele sociale, etc. Aceasta este singura consolă din domeniul wellness și fitness care este prevăzută cu o cameră web, permițând astfel utilizatorilor să comunice prin apeluri video cu instructorul sau cu contactele preferate ale acestora pe durata timpului de antrenament.

Durabilitate: ARTIS reprezintă cea mai bună colecție de aparate ecologice din lume. Tehnologia sa unică, brevetată, permite aparatelor să reducă consumul de energie – un nou motor fără perii reduce consumul de energie al benzii de alergare cu 30% - și reciclează energia generată în mișcare pentru a alimenta ecranele de afișaj. Energia umană produsă pe durata exercițiilor poate fi condusă înapoi în rețeaua electrică a clădirii pentru a ajuta astfel la alimentarea cu electricitate a sălii de sport.

Design: În calitate de primă colecție complet integrată cu 30 de produse cardio, de forță și funcționale, gama fără precedent ARTIS se bucură de un design fluid și o geometrie nedelimitată, care captivează simțurile și care creează pentru utilizatorii finali o atmosferă atractivă și primitoare.

Senzația de mișcare: Dezvoltată de către Departamentul de Cercetări Științifice al Technogym Village și verificată și atestată independent de către Institutul de Tehnologie Sportivă al Universității Loughborough, ARTIS respectă cele mai înalte standarde ergonomice și biomecanice. Suprafața benzii de alergare a fost dezvoltată pentru a facilita mersul natural la orice viteză, în timp ce ecranul interactiv a fost poziționat cu grijă pentru un efect ergonomic maxim, permițând facilitatea în utilizare fără exerciții periculoase.

ShuiQi Fitness

"Am hotărât să renovăm ShuiQi Spa & Fitness Centre cu intenția de a dezvolta o experiență care să depășească așteptările deja înalte ale oaspeților noștri. Pentru a face acest lucru, ne-am asigurat că ne vom afla direct în top în materie de design și echipamente instalate." a declarat Neil Hewerdine, Vicepreședinte al Spa Services din Atlantis, The Palm.

"Suntem incredibil de mândri de întregul efort al echipei care a transformat în realitate această dotare unică. Colegii noștri de la ShuiQi Spa & Fitness sunt motivați, pregătiți și dornici să împărtășească această experiență incredibilă cu oaspeții și cu membrii noștri."

"Aici în Atlantis, scopul nostru este să ne uimim oaspeții până peste poate. În efortul de a continua să trudim pentru a atinge perfecțiunea și pentru a rămâne în topul tehnologiei și trendurilor din lumea fitness-ului, am incorporat în ShuiQi Spa & Fitness Centre atmosfera de wellness asemănătoare unui butic, distanțându-ne astfel de mediul intimidant care poate fi asociat cu o sală de sport normală. Noua linie de aparate de ultimă generație Technogym ARTIS completează cu siguranță noul design, asigurând oaspeților noștri o experiență cu adevărat luxuriantă, care dă rezultate." a comentat Serge Zaalof, Președinte și Director General al Atlantis, The Palm.

"Faptul că Atlantis este punctul de referință din Orientul Mijlociu în ceea ce privește cele mai inovatoare aparate Technogym, ne face să ne simțim foarte mândri”, a declarat Președintele și Fondatorul Technogym, Nerio Alessandri – „ARTIS este rezultatul unui angajament de 30 de ani în domeniul wellness-ului, și prezintă cele mai noi elemente de design, conectivitate, durabilitate și performanță – soluția ideală pentru cele mai exclusiviste dotări prin care clienții pot beneficia de cea mai înaltă experiență de exercițiu sportiv."

Pentru mai multe informații despre Atlantis, vă rugăm să sunați la +971 4 426 1000, sau să vizitați atlantisthepalm.com

Despre Technogym

Fondată în 1983, Technogym este lider mondial în furnizarea de produse, servicii și soluții de fitness și wellness. În prezent, compania numără aproximativ 2.200 de angajați în toate cele 14 filiale ale sale din Europa, Statele Unite, Asia, Orientul Mijlociu, Australia și America de Sud, exportând 90% din producția sa în mai bine de 100 de țări. Technogym a fost furnizor oficial în cadrul ultimelor cinci ediții ale Jocurilor Olimpice: Sydney 2000, Atena 2004, Turin 2006, Peking 2008 și Londra 2012.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 8. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 9. Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers