Sfaturi utile pentru poze reuşite pe Instagram

Sfaturi utile pentru poze reuşite pe Instagram
 
 

Dacă nu foloseşti încă Instagram, nu e nicio problemă, poţi recupera. Cool Mulţi au crezut că simpatica reţea de socializare bazată pe foto şi video nu va funcţiona în România, însă cifrele spun o altă poveste. În luna aprilie 2015, Instagram avea peste 230 000 utilizatori, peste 880 000 de imagini postate, peste 30 000 videouri postate, peste 42 milioane de like-uri la imagini, peste 1 milion de like-uri la videouri şi peste 1 milion de comentarii (date conform instagramology.ro)... cu siguranţă prietenii tăi sunt deja aici.

Aşadar, nu mai pierde vremea şi fă-ţi contul de Instagram acum, dacă nu ai unul deja.

Şi acum să trecem la fotografii. Smile Pozele de vacanţă au alt farmec pe reţelele de socializare. Le alegem întotdeauna pe cele mai bune, pe cele mai frumoase, pe cele în care pur şi simplu ne bucurăm de vacanţă şi asta vrem să împărtăşim cu toată lumea.

Pentru poze reuşite pe Instagram, iată câteva sfaturi:

#1 Nu folosi aplicaţia pentru a fotografia

Foloseşte camera telefonului pentru a face fotografia şi mai apoi deschide aplicaţia de Instagram pentru a încărca poza. Poţi face şi fotografii direct din aplicaţie însă acestea vor fi automat pătrate. În plus, nu poţi folosi zoom-ul camerei telefonului şi alte funcţii pe care le mai poate avea aceasta.

#2 Unde e lumina

Valabil şi pentru pozele pentru Instagram şi pentru cele pentru Facebook şi pentru cele pentru albumul foto al mamei... lumina este foarte importantă. Dacă urmăreşti perfecţiunea, atunci trebuie să ştii că orele de aur ale fotografiei sunt la 20-30 minute după răsărit sau înainte de apus.

Instagram

#3 Foloseşte filtrele

#nofilter e un moft. Instagramul a fost creat pentru poze pe care le poţi îmbunătăţi cu ajutorul filtrelor şi al editării. De asemenea poţi folosi şi alte editoare sau aplicaţii pentru colaje şi o mulţime de alte minuni moderne pentru a evidenţia pozele tale în feed-ul de pe Instagram.

#4 Spune o poveste

Dacă vrei un cont de Instagram apreciat, cu poze cât mai frumoase, atunci este indicat să spui o poveste prin stilul imaginilor tale. Fie că postezi numai selfie-uri, numai poze cu cafeaua de dimineaţă, poze cu peisaje naturale sau urbane sau cine mai ştie ce, creează-ţi un cont simpatic şi postează regulat. Foloseşte hashtag-urile corecte şi inspiră-te din conturile de Instagram ale prietenilor tăi.

#5 Încadrează imaginea

Chiar dacă nu foloseşti camera direct din aplicaţie, poţi lucra la compoziţia imaginii tale din momentul în care este realizată. De exemplu, subiectul poate fi plasat fie în partea de jos a imaginii, fie în cea de sus. Nu e musai să fie totul înghesuit la mijloc. Laughing

Cum am făcut eu aici:

Instagram

Ce alte sfaturi ai mai adăuga listei noastre pentru poze reuşite pe Instagram?

    

Hai cu noi pe Instagram Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers