Servicii de lux pe care le oferă cele mai scumpe companii aeriene din lume

Servicii de lux pe care le oferă cele mai scumpe companii aeriene din lume
 
 

Mai mult de 10 locuri din topul celor mai luxoase companii aeriene din lume sunt din Asia. Atât clasa economică, cât şi cea business includ diverse servicii de lux, cum ar fi tratamente spa în timpul zborului sau preparate culinare extravagante.

Potrivit Business Insider aşa arată un top a primelor şase cele mai luxoase companii aeriene din lume:

Malaysia Airlines

Este o companie care se axează pe pasageri ce călătoresc în interes de business. Aeronavele sunt prevăzute cu centre office, faxuri, telefoane prin satelit şi imprimante. Scaunele se pot transforma în paturi şi există persoane dedicate exclusiv să învelească pasagerii.

Thai Airways

La fel ca în aeronavele de la Malaysia Airlines şi în acestea există fotolii extensibile, fiecare în parte dotat cu televizor propriu, cu o memorie încărcată regulat cu cele mai noi filme. Mai mult de atât, în preţul biletului de avion sunt incluse diferite produse cosmetice de la firme de lux.

Emirates

Biletele la prima clasa ale acestei companii arabe includ un dus privat si posibilitatea de a fi transportat de la aeroport la destinatie si invers de catre un sofer. Firma prefera avioanele A380, iar pasagerii de la clasa business au parte si de canapele.

Turkish Airlines

Cei care aleg să zboare cu această companie sunt aşteptaţi întotdeauna cu şampanie şi ciocolată şi sunt serviţi cu minim trei feluri de mâncare pe parcursul oricărui zbor.

Etihad Airways

Apăsând pe un simplu buton, scaunele din aeronavele acestei companii se transformă în paturi confortabile. Mai mult de atât, există cabine private pentru cei care vor să doarmă, dotate cu vestiare, mini-baruri, şlapi şi pijamale.

ANA All Nippon Airways

Zonele de business class ale acestei companii aeriene japoneze sunt private şi formate dintr-un pat şi un dressing. Nici zonele economice nu se lasă mai prejos: toate fotoliile sunt extensibile, dotate cu un TV cu LCD propriu, porturi USB şi geamuri largi, pentru a se putea admira peisajul.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers