Seether şi Awolnation vin să-ţi cânte vara aceasta la Blaj

Seether şi Awolnation vin să-ţi cânte vara aceasta la Blaj
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Dacă îţi plac festivalurile de muzică în aer liber, atunci trebuie să mergi în această vară la Blaj aLive, unde te vei întâlni cu Seether şi Awolnation! În 7 şi 8 iunie 2014, Câmpia Libertăţii de la Blaj se transformă în destinaţia ţintă pentru cei cu suflet tânăr, iubtori de muzică şi de distracţie.

Blaj aLive înseamnă două zile de concerte şi de activităţi recreative, organizate pentru a încânta peste 10 000 de participanţi. 

Cine ne cântă şi ne încântă la Blaj aLive

Seether vine în România după o decadă de activitate şi 5 albume lansate, demonstrând că este una dintre cele mai versatile şi ambiţioase trupe de post grunge şi rock alternativ din lume. Trupa va urca pe scena festivalului de la Blaj sâmbătă. 

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Duminică, îţi dai întâlnire cu Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicală, încă de la apariţia sa în 2009. Piese rock electronic, alternativ şi indie, dar şi cea mai de succes melodie a lor, Sail, te vor delecta de pe scena Blaj aLive.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Pe scenă vor mai urca: Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines și Blackstar

Blaj aLive

Ce mai facem la Blaj aLive

Pe lângă cele 3 scene diferite din punct de vedere muzical, festivalul se laudă şi cu o mulţime de terase, baruri şi multe specialităţi culinare, zone sportive şi recreative, spaţii pentru ateliere şi socializare, care vor completa cu succes lista de activităţi pe Câmpia Libertăţii

Cum ajungem la Blaj

Organizatorii oferă un spaţiu generos de parcare, precum şi posibilitatea de cazare în campingul amenajat pe o suprafaţă de 4 000mp, aşa că poţi veni liniştit cu maşina personală sau cu trenul!

Tarifele festivalului Blaj aLive

Preţul unui abonament simplu, pentru 2 zile de festival este de 30 lei. Pentru abonamentele cu parcare şi camping inclus, în limita a 1 000 de unităţi, se percepe un tarif de 50 lei. Biletele sunt disponibile în reţelele MyTicket, Eventim şi ARTmania.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.