Secretul ”carierei” noastre de călători

Secretul ”carierei” noastre de călători
 
 

Dacă până acum nu ți-ai dat seama, echipa Ghiduri Turistice este pasionată de călătorii, excursii, concedii și aventuri. Din păcate, niciunul dintre noi nu a reușit să câștige la loto, așa că ne străduim să găsim oferte cât mai avantajoase astfel încât să putem să vizităm cât mai multe locuri minunate, fără să ne face o gaură în buget prea mare. De aceea, suntem mai tot timpul în căutarea modalităților de a economisi atunci când ne facem rezervări.

Una dintre cele mai noi astfel de metode este Bonusway, un site prin care îți poți diferite rezervări la hoteluri pe site-uri precum Booking sau HotlesCombined și primești un procent din banii cheltuiți înapoi. Mai mult, Bonusway are în catalog o mulțime de magazine online, de la care primești automat bonus la fiecare sesiune de shopping. Sună prea bine să fie adevărat, nu-i așa? Iată cum funcționează!

Cum să primești un bonus de fiecare dată când faci cumpărături

Bonusway este un serviciu prin care poți primi un bonus de fiecare dată când faci cumpărături online. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe Bonusway.ro și să începi să faci cumpărături.

Noi bineînțeles ne-am făcut primele rezervări pentru 2018 pe Booking.com și primim înapoi o parte din banii pe care i-am dat pe camera de hotel. Astfel, pentru o rezervare de 300 de euro, vom primi înapoi în cont contravaloarea în lei a 12 euro, adică în jur de 55 de lei, îndată ce facem check-out-ul din respectivul hotel. Deși putem să transferăm bonusul rapid în contul nostru bancar, am decis să îi lăsăm acolo până adunăm suficienți bani pentru un scurt city break la primăvară. Laughing

Iar dacă tot am deschis această "cutie a Pandorei", ne-am cumpărat și un troler nou-nouț de pe Lamonza, plus o grămada de lucruri de care am descoperit brusc că avem nevoie. Și pentru fiecare achiziție am primit o parte din bani înapoi, doar pentru că am cumpărat prin Bonusway. Și uite așa city break-ul nostru începe să se contureze!

Bonusway

Cum funcționează Bonusway

Este extrem de simplu să folosești serviciul Bonusway. Nu trebuie decât să-ți creezi un cont pe bonusway.ro, folosind fie o adresă de email, fie contul tău de Facebook.

Bonusway cont

Bonusway print 2

Apoi, de fiecare dată când vrei să faci cumpărături online, te loghezi în contul tău de pe Bonusway, alegi magazinul preferat din cele peste 300, și vei fi redirecționat spre prima pagină a site-ului ales. Iar de acum, indiferent ce vei cumpăra de pe site-ul respectiv, vei primi înapoi bonusuri de până la 10% din banii pe care i-ai cheltuit, imediat după ce ai făcut plata.

Magazine Bonusway

Toate aceste bonusuri provin de la magazinele online partenere, iar atunci când intri pe pagina respectivului magazin online, site-ul te va recunoaște ca utilizator Bonusway și astfel îți va returna comisioane din cumpărăturile tale. Odată ce vei aduna cel puțin 50 de lei în contul tău, îți poți transfera singur banii în cont. Sau, de ce nu, îi poți lăsa acolo până când se adună suficienți.

Ce poți cumpăra cu Bonusway

Cum spuneam mai devreme, noi am fost entuziasmați să vedem cât de simplu putem să ne face rezervări pe site-urile de travel și să primim bonusuri. Printre site-urile pe care l-am folosit cu ajutorul Bonusway se numără Booking.com, HotelsCombined sau Kiwi.com

De asemenea, am găsit o mulțime de oferte pe YellowStore și F64 la aparate foto și accesorii. În echipa noastră sunt și persoane pasionate de fashion și beauty, care au fost încântate să își comande diferite produse de pe Fashion Days, Zoot.ro, Asos și Ecco. Iar pasionații de sport și-au completat colecțiile cu produse cumpărate prin Bonusway de la answear.ro.

Pentru că vrem să te ajutăm și pe tine să primești bonusuri atunci când faci cumpărături online, te invităm să-ți faci cont pe Bonusway.ro. Mai mult, cititorii Ghiduri Turistice care se vor înscrie pe Bonusway, vor primi și un bonus inițial de 15 lei. Spor la cumpărături! Wink


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers