Sea Life?!?!? În Manchester?!?!?

Sea Life?!?!? În Manchester?!?!?
 
 

Aceasta a fost întrebarea pe care am primit-o la recepția hotelului unde am fost cazată, când am întrebat cum aș putea ajunge la acvariul "Sea Life":

"– Sea Life?!?!? In Manchester?!?!?"

Am plecat amuzată, urmând instrucțiunile aplicației Google maps.

Așadar, un obiectiv turistic probabil mai puțin obișnuit pentru turiștii din Manchester, este acvariul din Trafford Centre. Atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, este un loc încântător, ce poate fi combinat cu alte activități, dat fiind faptul că se află în al treilea mall ca mărime din UK, deservit de 3 stații de autobuz.

Trafford Centre

Cumpărat online, prețul unui bilet pentru adulți este de 9.95 lire sterline. În timpul săptămânii, acest preț include și un tur "Behind the scenes". Dat fiind faptul că biletul online are o oră anume de sosire indicată, încercați să vă luați o marjă de timp. Trafford Centre este foarte mare și veți avea o distanță considerabilă de parcurs până să ajungeți la intrarea în acvariu (aproximativ 10 minute de la ultima stație a autobuzului cu numărul 100). 

Acvariul nu este foarte mare dacă îl comparăm cu cel din Lisabona sau Barcelona, dar are o largă varietate de pești și vietăți marine pe care le puteți admira și fotografia. Nu ratați acvariul lui Ernie, broasca țestoasă uriașă. Din tunelul construit sub acvariu veți putea observa mai bine dinamica vieții marine. 

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Nu uitați să întrebați la ce oră începe turul "Behind the scenes", unde ghidul vă va arăta mâncarea rechinilor și nu numai, vă va explica modul în care se verifică apa din acvarii și vă va detalia procesul de acomodare pentru peștii nou-veniți. Cei care au acasă un acvariu știu câtă atenție și responsabilitate implică îngrijirea câtorva peștișori. La Sea Life veți afla cum trebuie să aveți grijă de rechini, pisici de mare, broaște țestoase sau pești-leu, în cazul în care vă gândeați să vă luați vreun exemplar și acasă.

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

Întrucât acvariul organizează tot felul de evenimente, nu uitați să verificați site-ul oficial visitsealife.com/manchester  și să alegeți momentul în care doriți să-l vizitați.

Sea Life Manchester

Sea Life Manchester

La ieșire, acvariul are un magazin de suveniruri cu tot soiul de plușuri adorabile, evident sub formă de peștișori, broscuțe, caracatițe etc.

Și ca să rămâneți în sfera copilăriei, nu ratați caruselul de la ieșire, imediat după ce treceți de fântâna cu sirene. Da, ați citit bine. Fântână cu sirene. Doar nu este degeaba Trafford Centre al treilea mall din UK Smile

Fantana cu sirene

Carusel


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers