Sculpturi care prind viață în Grădina Botanică din Montreal - GALERIE FOTO

Sculpturi care prind viață în Grădina Botanică din Montreal - GALERIE FOTO
 
 

Grădina Botanică din Montreal, Canada, este unul dintre cele mai mari și mai importante parcuri din lume, mândrindu-se cu o colecție uriașă de peste 22.000 de specii de plante. Totuși, această oază verde a devenit și mai populară grație unei competiții neobișnuite care a avut loc aici - "Mosaïculture". Organizată o dată la trei ani într-un parc sau grădină botanică din lume, Mosaïculture  este o adevărată artă ce presupune crearea unor sculpturi uriașe din plante. 

Astfel, peluzele Grădinii Botanice din Montreal au fost invadate de siluetele neobișnuite a 50 de sculpturi și basoreliefuri realizate din mii de specii de plante. Tema expoziției este "Land of Hope" (Tărâmul Speranței) și este menită să prezinte biodiversitatea Pământului.

Iată care sunt cele mai interesante sculpturi din Grădina Botanică din Montreal:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers