Sărbătoarea depunerii jurământului. 21 iulie – Ziua Națională a Belgiei

Sărbătoarea depunerii jurământului. 21 iulie – Ziua Națională a Belgiei
 
 
 

Cetăţenii belgieni sărbătoresc în 21 iulie Ziua Naţională a Regatului Belgiei. Evenimentul este unul grandios şi implică o desfăşurare de forţe impresionantă, de la parade militare, la spectacole şi alte manifestări culturale. Ziua Naţională a Blegiei, sărbătorită în fiecare an în 21 iulie, este una dintre cele 12 sărbători oficiale ale ţării.

Cetăţenii din Regatul Belgiei marchează în acest an 185 de ani de la depunerea jurământului de fidelitate de către Regele Leopold I de Saxa-Coburg (primul rege al Belgiei), faţă de Constituţie. Ceremoniile care fac parte din agenda culturală a Zilei Naţionale a Belgiei debutează după orele prânzului cu parada militară care defilează prin faţa Palatului Regal. Clădirile emblematice din Bruxelles sunt luminate în culorile steagului naţional, iar cele care nu sunt deschise publicului pentru a fi vizitate, permit în această zi accesul vizitatorilor.

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »

Evenimentele prin care este marcată Ziua Naţională a Belgiei continuă şi seara, în Parc de Bruxelles, iar momentul cel mai aşteptat este focul de artificii grandios, cel mai mare şi mai frumos de pe tot cuprinsul ţării. Belgia este o ţară cu o cultură şi o istorie deosebite, unde noul se îmbină cu vechiul. Intră în galeria foto de mai jos şi admiră imagini superbe din Belgia.

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »
Vacanță de neuitat în Rimini

Vacanță de neuitat în Rimini

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.