Sărbătoare în Ţara vikingilor. 5 iunie – Ziua Naţională a Danemarcei

Sărbătoare în Ţara vikingilor. 5 iunie – Ziua Naţională a Danemarcei
 
 
 

Ţara lui Hamlet îmbracă pelerina de sărbătoare la începutul lunii iunie. În fiecare an, în data de 5 iunie este sărbătorită Ziua Naţională a Regatului Danemarcei. În aceeaşi zi este sărbătorită şi Ziua Constituţiei, document adoptat în 1849. În fapt, Danemarca are două zile naţionale. Una dintre acestea este sărbătorită în 16 aprilie – ziua Reginei şi cea de-a doua în 5 iunie.

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

167 de ani de monarhie constituţională

Danemarca a devenit monarhie constituţională în 5 iunie 1849, moment în care a fost adoptată şi Constituţia Ţării. Evenimentul a avut loc în urma revoluţiilor din 1848, ca urmare a amplorii luate de mişcările naţionale şi liberale din perioada 1830-1840. În prezent, Danemarca este una dintre cele mai dezvoltate ţări din Europa din punct de vedere economic.

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Danemarca este o destinaţie care îşi întâmpină turiştii cu numeroase atracţii turistice, locuri de poveste, oameni primitori, hoteluri confortabile şi o gastronomie interesantă. Admiră în galeria foto de mai jos imagini absolut superbe cu Danemarca.

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.