San Francisco văzut din nori

San Francisco văzut din nori
 
 
 

Când mă gândesc la San Francisco, SUA, primul lucru care îmi vine în minte este Podul Golden Gate, pe care l-am văzut în multe filme și seriale și pe care visez să trec și eu cândva! Tongue Out Pierdut printre nori și ceață, Golden Gate este impresionant, dar și orașul în sine te poate fermeca din câteva imagini. Pe mine cu siguranță m-a cucerit deja, așa că vă invit și pe voi să vă delectați cu frumosul oraș San Francisco văzut din nori!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Ce nu știai despre San Francisco

  • Prăjitura chinezească cu răvaș a fost inventată de un locuitor japonez din San Francisco.
  • Orașul San Francisco a făcut parte din Mexic până la Războiul din 1848.
  • În anul 1867, în San Francisco s-a dat o lege a urâțeniei, care spunea că persoanele care nu au un aspect fizic plăcut nu au voie să iasă în public.
  • Telecabinele din oraș sunt sigurele Monumente Istorice Naționale în mișcare.
  • Podul Golden Gate este vopsit în permanență, pentru că la momentul în care cei care se ocupă de el ajung în capătul podului, deja vopseaua trebuie refăcută în celălalt capăt.

San Francisco văzut din nori

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Sursa foto

    

Vrei să descoperi și alte orașe americane deosebite? Atunci vezi cum arată Chicago văzut prin ochii unui turist și impresionantul New York și zgârie norii lui!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers