Salzburg, între medieval și modern

Salzburg, între medieval și modern
 
 

Nu știu dacă mulți cunosc acest oraș, dar merită văzut atunci când treceți prin Austria. Salzburg se află la 300 km de Viena, în drumul spre Germania. Chiar dacă nu e cunoscut, acest loc are multe locuri incredibile de vizitat, ce îți vor dezvolta imaginația.

Catedrala Sfântul Rupert și Biserica Franciscană

Salzburg

Fiind la o distanță de 200 de metri una de cealaltă, aceste doua capodopere creștine reușesc să îmbogățească piața centrului vechi din Salzburg. Cele două lăcașuri de cult au aceleași stiluri, dar Catedrala Sfântul Rupert prezintă doua turnuri și o cupolă, pe când Biserica Franciscană, doar un singur turn.

Salzburg

Castelul Hohensalzburg

Castelul Hohensalzburg

Fiind unul dintre cele mai vechi castele europene, construcția acestuia a început în 1077. Castelul Hohensalzburg este prezentat ca un atotvăzător deoarece se află deasupra orașului și servește minunate priveliști panoramice.

Castelul Hohensalzburg

Castelul Hohensalzburg

Cel mai urât lucru la castel este drumul, dar poate fi un lucru bun pentru amatorii de sporturi deoarece traseul este unul lung. Intrarea în castel costă 30 de euro, meritând toți banii.

Pe lângă minunatele obiective turistice, Salzburg vă poate oferi și locuri pentru relaxare, pentru a degusta o cafea. Exista și câteva locații, unele apropiate de centrul orașului, de unde puteți închiria biciclete pentru a vă face propriul tur.

Salzburg

Salzburg


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers