Salina Turda, o oaza de sanatate

Salina Turda, o oaza de sanatate
 
 

Salina Turda este obiectivul turistic despre care doresc sa vorbeasc. Am descoperit aceasta minunatie cu prilejul unei vizite efectuate cu familia mea, iar la nici doua saptamani distanta am fost cu prietenii mei, pentru a le arata si lor acest obiectiv turistic important pentru romani dar si pentru straini.

Ce anume are deosebit Salina Turda?

Cand tata a sugerat s amergem la Salina Turda credeam ca o sa vad doar niste pereti cu sare. Insa spre surprinderea ema nu a fost asa. De la arhitectura Salinei pana la interior totul este impresionant. Nu credeam ca se poate cobori cu liful atatea etaje in inima pamantului si de asemenea nu stiam ca sunt atatea moduri de a te relaxa in interior: tenis de masa, bowling, remmy, marea roata, biliard.

Cui ai recomanda sa viziteze Salina Turda?

Recomand in primul rand celor care au probleme de sanatate. Cei de la centrul de tratament pot asigura cazare si pentru mai multe zile, astfel incat sa se faca tratament in fiecare zi, punand la dispozitie pachete speciale. Recomand Salina Turda tuturor familiilor care vor sa petreaca un timp minunat impreuna si tuturor celor care cred ca in Romania nu exista asa ceva.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Salina Turda?

M-a impresionat in primul rand ordinea care este in salina si modul in care sunt organizate facilitatiile. Recomand o tura cu marea roata timp de 8 minute, in care poti admira salina de sus si de asemenea recomand o plimbare cu barca pe lacul din interiorul salinei. De asemenea se pot vizita diferite masinarii de producere a sarii iar un ghid poate sa exoplice mai mult istoria lor.

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Salina Turda

Salina Turda este foarte usor de gasit. Din centrul orasului Turda exista numeroase indicatoare care va duc direct la salina. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulti in timp ce copiii si studentii au o reducere de 50%. Preturile pentru celelalte distractii din interior sunt destul de accesibile. Oamenii locului sunt foarte prietenosi iar celebrul kutos kolac local va asteapta la intrarea in salina.

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este damaris mailat si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Salina Turda

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers