Salina Turda, o oaza de sanatate

Salina Turda, o oaza de sanatate
 
 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

<

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
strong>Salina Turda este obiectivul turistic despre care doresc sa vorbeasc. Am descoperit aceasta minunatie cu prilejul unei vizite efectuate cu familia mea, iar la nici doua saptamani distanta am fost cu prietenii mei, pentru a le arata si lor acest obiectiv turistic important pentru romani dar si pentru straini.

Ce anume are deosebit Salina Turda?

Cand tata a sugerat s amergem la Salina Turda credeam ca o sa vad doar niste pereti cu sare. Insa spre surprinderea ema nu a fost asa. De la arhitectura Salinei pana la interior totul este impresionant. Nu credeam ca se poate cobori cu liful atatea etaje in inima pamantului si de asemenea nu stiam ca sunt atatea moduri de a te relaxa in interior: tenis de masa, bowling, remmy, marea roata, biliard.

Cui ai recomanda sa viziteze Salina Turda?

Recomand in primul rand celor care au probleme de sanatate. Cei de la centrul de tratament pot asigura cazare si pentru mai multe zile, astfel incat sa se faca tratament in fiecare zi, punand la dispozitie pachete speciale. Recomand Salina Turda tuturor familiilor care vor sa petreaca un timp minunat impreuna si tuturor celor care cred ca in Romania nu exista asa ceva.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Salina Turda?

M-a impresionat in primul rand ordinea care este in salina si modul in care sunt organizate facilitatiile. Recomand o tura cu marea roata timp de 8 minute, in care poti admira salina de sus si de asemenea recomand o plimbare cu barca pe lacul din interiorul salinei. De asemenea se pot vizita diferite masinarii de producere a sarii iar un ghid poate sa exoplice mai mult istoria lor.

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Salina Turda

Salina Turda este foarte usor de gasit. Din centrul orasului Turda exista numeroase indicatoare care va duc direct la salina. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulti in timp ce copiii si studentii au o reducere de 50%. Preturile pentru celelalte distractii din interior sunt destul de accesibile. Oamenii locului sunt foarte prietenosi iar celebrul kutos kolac local va asteapta la intrarea in salina.

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Numele meu este damaris mailat si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Salina Turda

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.