Sakura - festivalul înfloririi cireşilor din Japonia - galerie foto

Sakura - festivalul înfloririi cireşilor din Japonia - galerie foto
 
 

Înflorirea cireşilor în Japonia este un adevărat eveniment şi nici nu e de mirare, pentru că frumuseţea şi parfumul acestor flori sunt indescriptibile în cuvinte. Cu peste 300 de specii de copaci, Sakura a devenit un festival în sine al culorii şi al miresmelor.

Hanami este numele dat activităţii principale a acestui festival şi se referă pur şi simplu la privitul florilor, stând la un picnic sub un copac Sakura. În trecut, admirarea acestor frumseţi era un privilegiu al celor bogaţi, însă astăzi oricine se poate bucura de spectacolul colorat!

Pe lângă numeroşii localnici, care ştziu deja când şi unde se pot bucura aşa cum îşi doresc de Sakura, numeroşi turişti îşi planifică vacanţa în Japonia tocmai pentru a fi martori la înflorirea acestor minunate flori! Dacă nu ai juns încă să vezi Sakura la ea acasă, te invit alături de mine să ne bucurăm de câteva poze frumoase şi să visăm cum ar fi să stăm chiar sub un cireş înflorit din Japonia...

Mie aici mi-ar plăcea să fac un picnic Smile

Sakura, festivalul infloririi ciresilor in Japonia

Sakura în cele mai frumoase imagini


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers