Să ridicăm privirea spre cer şi să admirăm frumuseţea cosmosului - galerie foto

Să ridicăm privirea spre cer şi să admirăm frumuseţea cosmosului - galerie foto
 
 

Vă spuneam într-un articol precedent, despre frumuseţea Pământului din spaţiu, că NASA şi-a făcut bunul obicei de a ne arăta şi nouă “muritorilor de rând” imagini pe care numai astronauţii le pot vedea. La fel ca în 2013, când pentru filmul Gravity, NASA a lansat un album cu fotografii impresionante ale Pământului din spaţiu, la începutul acestui an, pentru a marca premiera Cosmos: A Spacetime Odyssey, un remake al celebrei producţii din anii 80, NASA a publicat o nouă serie de imagini spectaculoase pe Flickr.

Albumul de pe Flickr a fost numit Cosmos – NASA Images of a Space-Time Odyssey şi include 42 de imagini. Eu am ales din nou să vă prezint o parte dintre ele, pentru că ar fi păcat să ratăm asemenea minuni, doar pentru simplul motiv că noi nu vom ajunge prea curând în spaţiu! Laughing

Să admirăm frumuseţea cosmosului


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers