Ryanair va opera și pe aeroportul din Timișoara

Ryanair va opera și pe aeroportul din Timișoara
 
 
 

Avem încă o veste bună pentru pasionații de călătorii! Începând din 1 noiembrie 2016, compania aeriană Ryanair va opera și de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara. Ryanair va introduce șase curse externe și o rută internă către București.

Potrivit companiei aeriene, noile curse externe vor fi către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care împreună cu ruta internă, însumează 35 de zboruri pe săptămână. Timișorenii vor putea călători și spre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prețul unui zbor de la Timișoara în capitală va fi de aproximativ 20 de euro. În prezent, pe această rută operează în exclusivitate compania Tarom. Cea mai mare companie low-cost din Europa declară că a început discuțiile și pentru alte rute interne, și anume Timișoara - Iași.

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Mai mult, Ryanair ne îndeamnă să ne rezervăm deja biletele la noile prețuri speciale:

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și rezervări până la miezul nopții, marți, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Care este următoarea destinație pe care o vei alege cu Ryanair?

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.