Ryanair va opera și pe aeroportul din Timișoara

Ryanair va opera și pe aeroportul din Timișoara
 
 

Avem încă o veste bună pentru pasionații de călătorii! Începând din 1 noiembrie 2016, compania aeriană Ryanair va opera și de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara. Ryanair va introduce șase curse externe și o rută internă către București.

Potrivit companiei aeriene, noile curse externe vor fi către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care împreună cu ruta internă, însumează 35 de zboruri pe săptămână. Timișorenii vor putea călători și spre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prețul unui zbor de la Timișoara în capitală va fi de aproximativ 20 de euro. În prezent, pe această rută operează în exclusivitate compania Tarom. Cea mai mare companie low-cost din Europa declară că a început discuțiile și pentru alte rute interne, și anume Timișoara - Iași.

Mai mult, Ryanair ne îndeamnă să ne rezervăm deja biletele la noile prețuri speciale:

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și rezervări până la miezul nopții, marți, 19 ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Care este următoarea destinație pe care o vei alege cu Ryanair?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers