RYANAIR lansează bilete de avion la 5 euro

RYANAIR lansează bilete de avion la 5 euro
 
 

Ryanair te trimite în vacanţă cu cele mai ieftine bilete de avion: de la doar 5 euro!

Oferte promoţionale de iarnă

În 23 noiembrie, compania aeriană Ryanair a anunţat lansarea ofertelor promoţionale pentru iarnă la biletele de avion. Astfel sunt oferite peste 100 000 de locuri, din peste 250 rute, cu doar 5 euro pentru călătoriile rezervate până în 26 noiembrie şi efectuate în luna decembrie. 

Rezervările se pot face pe www.ryanair.com şi includ şi 5 rute din şi spre România:

  • Bucureşti - Milano Malpensa şi Milano Malpensa - Bucureşti;
  • Bucureşti - Milano Bergamo şi Milano Bergamo - Bucureşti;
  • Bucureşti - Bologna şi Bologna - Bucureşti;
  • Bucureşti - Roma Ciampino şi Roma Ciampino - Bucureşti;
  • Bucureşti - Bruxelles Charleroi şi Bruxelles Charleroi - Bucureşti.

Robin Kiely, Ryanair, a spus:

"Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarnă am inaugurat o nouă vânzare promoțională prin scoaterea la vânzare a 100,000 de locuri din peste 250 de rute, la doar €5, pentru călătorii în Decembrie.

Aceste locuri promoționale pot fi rezervate începând de acum până Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României). Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru rezervări."


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers