Rome2rio – portalul care îți spune cum să ajungi... oriunde

Rome2rio – portalul care îți spune cum să ajungi... oriunde
 
 

Indiferent unde și cum preferi să călătorești, înainte de a pleca la drum trebuie să-ți faci "temele" și să te documentezi cum să ajungi la destinație și ce locuri minunate poți vizita odată ajuns acolo. Rome2rio.com este un portal care te ajută să-ți faci toate aceste "teme" mult mai ușor. Acest site îți arată cum să ajungi oriunde cu avionul, trenul, autobuzul, feribotul sau mașina.

Cum funcționează Rome2rio

Indiferent de punctul de plecare și destinație, Rome2rio îți oferă toate opțiunile de transport, îți spune cât durează drumul până acolo și cât costă călătoria, în funcție de mijlocul de transport selectat. De asemenea, îți dă orarul mijloacelor de transport precum și linkuri directe spre paginile de unde îți poți cumpăra bilete online.

Rome2rio îți spune și care sunt cele mai importante atracții turistice din destinația aleasă, îți oferă opțiuni de cazare în locul în care vrei să ajungi, precum și posibilitatea de a-ți închiria o mașină direct de pe site.

Rome2rio

Fotografie preluată de pe Rome2rio.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cele mai utile feature-uri

Rome2rio poate să găsească orice oraș, sat, atracție turistică sau adresă de pe glob, oferindu-ți  o mulțime de opțiuni pentru a ajunge de la punctul A la punctul B, în funcție de ziua și ora la care vrei să pleci la drum. Baza de date a site-ului conține informații de la peste 4.800 de operatori din 158 de țări, astfel încât poți identifica rapid care este opțiunea cea mai potrivită pentru călătoria ta.

Mai mult, acest portal îți pune la dispoziție o serie de articole prin care îți dă mai multe informații despre cum să călătorești în diferite țări.  

Ca orice portal care se respectă, Rome2rio are și o aplicație pentru smartphone, foarte ușor de folosit, care să te ajute în timpul călătoriei. Ai la dispoziție versiunea pentru iOS sau Android.

Aplicatie Rome2rio

Fotografie preluată de pe Rome2rio.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu ai folosit portalul Rome2rio? Ce impresie ți-a lăsat? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers