Romania surprinzatoare : 7 video-uri care surprind frumusetea si unicitatea tarii noastre (partea 1)

Romania surprinzatoare : 7 video-uri care surprind frumusetea si unicitatea tarii noastre (partea 1)
 
 

Noi iubim Romania, cu partile ei bune si rele. Ne-am gandit sa creem o serie de articole in care sa adunam video-uri care sa ne aduca aminte ce tara frumoasa avem (si nu e propaganda ieftina!).

Stim cu totii ca peisajele, cultura, istoria si traditiile din Romania sunt deosebite si unice prin frumusetea si originalitatea lor. Romania poate fi descrisa ca o frumusete naturala, cu locuri legate de Contele Dracula, manastiri medievale, biserici delemn,  plaje, traditii clasice si populare, munti maiestuosi, statiuni balneare si peisaje rurale fascinante, care alcatuiesc principalele atractii nationale.

Mai jos va prezentam primele 7 video-uri selectate, despre cate o destinatie din Romania care trebuie macar o data vizitata in viata. Nu se doreste a fi un top a locurilor din Romania, deoarece sunt atat de multe locuri frumoase incat ne este foarte greu sa le clasificam, ci sunt doar cateva recomandari.

In cazul in care aveti alte propuneri mai interesante trebuie sa le impartasiti cu noi, si va promitem ca le vom adauga in "episoadele" urmatoare.

Romania, imagini superbe

Muntii Ceahlau

Delta Dunarii

Ulpia Traiana Sarmisegetuza

Muntii Bucegi

Cluj Napoca

Transalpina, muntii Parang


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers