Romania surprinzatoare : 6 video-uri care surprind frumusetea si unicitatea tarii noastre (partea 2)

Romania surprinzatoare : 6 video-uri care surprind frumusetea si unicitatea tarii noastre (partea 2)
 
 

Continuam seria "Romania surprinzatoare" prin care incercam sa va prezentam cateva locatii uimitoare din tara noastra : Moldova, Dobrogea, Ghetarul Scarisoara, Muntii Buzau, Lacul Rosu si Barajul si Lacul de Acumulare Gura Apei.

Stim cu totii ca peisajele, cultura, istoria si traditiile din Romania sunt deosebite si unice prin frumusetea si originalitatea lor. Romania poate fi descrisa ca o frumusete naturala, cu locuri legate de Contele Dracula, manastiri medievale, biserici delemn, plaje, traditii clasice si populare, munti maiestuosi, statiuni balneare si peisaje rurale fascinante, care alcatuiesc principalele atractii nationale.

Am pregatit o selectie a catorva locatii mai putin cunoscute de la noi din tara. Am fi foarte curiosi cati dintre voi au ajuns in aceste locatii... sau poate acum ca veti vedea filmul de prezentare veti dori sa ajungeti.

Daca aveti alte propuneri interesante, asteptam cu drag sa le impartasiti cu noi.

Rezervatii naturale din Moldova

Dobrogea, taramul apelor

Ghetarul Scarisoara

Muntii Buzaului - Sihastria lui Iosif

Lacul Rosu

Barajul si Lacul de Acumulare Gura Apei


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers