Road Patrol MC Bikers Festival, cel mai zgomotos festival din Timişoara

Road Patrol MC Bikers Festival, cel mai zgomotos festival din Timişoara
 
 
 

Ediţia aniversară cu numarul 15 a tradiţionalului Bikers Festival din Timișoara se va desfăşura în perioada 16 iunie – 18 iunie la Poligonul AJVPS Timiş de lângă Pădurea Verde. La fel ca şi ultima dată, locaţia este una în care liniştea şi natura se îmbină în mod plăcut, oferind participanţilor şansa de a campa două zile într-un cadru natural minunat. Organizatorii Road Patrol MC Romania Bikers Festival promit două zile de distracţie cu muzică live, o paradă moto, o tombolă ce va avea drept premiu o motocicletă, concursuri şi, bineînțeles, nopţi albe.

Prima zi de Road Patrol MC Bikers Festival

Prima zi a festivalului va fi dedicată intampinării participanţilor şi a invitaţilor, urmând ca la lăsarea serii să se dea startul primelor concerte. Singura trupa confirmata momentan şi totodată headlinerul festivalului este Bucovina. Bucovina este o formaţie de folk metal tradiţional din România, înfiinţată în anul 2000.

“Road Patrol MC România are plăcerea de a anunța o nouă ediție a tradiționalului Bikers Festival aflat acum la ediția aniversară cu numarul 15. Perioada de desfășurare va fi din 16 iunie până în 18 iunie, la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde. Și în acest an, am păstrat locația deoarece natura ne este aproape și ne oferă liniștea și intimitatea atât de necesare în diminețile festivalului. Vom începe să răcim berea de joi pentru ca vineri, primii sosiți să poată să-și potolească setea. Vineri, dupa ce lăsăm oamenii să se așeze la <casa> lor, facem primele probe de sunet și înainte să apună soarele urcăm primele trupe pe scenă. Știm că prima noapte este una lungă și vom face tot posibilul să prindeți răsăritul treji”, promit organizatorii festivalului.

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

A doua zi de Road Patrol MC Bikers Festival

A doua zi a festivalului va începe cu parada, care va avea loc la pranz. Participanţii vor porni de la Poligonul AJVPS, urmând să traverseze diferite zone ale Timişoarei, după care se vor întoarce la locaţia festivalului. Aici îi vor aştepta o serie de concursuri cu premii. Seara va aduce, odată cu răcoarea, şi a doua parte a concertelor, nu înainte să fie anunţat câştigatorul tombolei în urma căreia organizatorii speră sa formeze un nou motociclist.

”Sâmbătă vom începe în funcție de cum o putea fiecare. Cu o cafea, cu o vorbă. Va fi mai greu pentru cei cu capul mare, dar, cu puţin ajutor vor reuși și ei. Intenționăm și în acest an să adunăm cât mai multe motociclete pentru plimbare, și la fel ca și la edițiile precedente, să o facem în mod civilizat. Parada va începe de la Poligonul AJVPS și se va încheia tot acolo. După paradă , cei mai viteji și mai pricepuți vor putea participa la concursurile pregătite, astfel ca seara vom ști pe cine și pentru ce premiem. La fel și cu tombola în urma căreia sperăm să mai aducem un motociclist pe lume. Duminică , impachetarea , adunarea și fiecare la casa lui”, mai transmit organizatorii Road Patrol MC Bikers Festival.

Credit foto: Valcan Nelutzu, Road-Patrol MC Lugoj, Road Patrol MC Romania Bikers Festival, Arthur Rusu 

Ce spui? Vrei să petreci două zile nebune, alaturi de cea mai tare comunitate de motociclișit din România?

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.