Rezervaţia de zimbri de la Silvuţ - Haţeg

Rezervaţia de zimbri de la Silvuţ - Haţeg
 
 
 

La doar 4 km de oraşul Haţeg se găseşte Rezervaţia de Zimbri din Pădurea Silvuţ. Aici ai şansa rară de a putea admira aceste frumoase şi maiestuoase animale pe cale de dispariţie - zimbri. Noi am vizitat rezervaţia în Septembrie 2013 şi a fost o adevărată bucurie atât pentru junioara mea Irina cât şi pentru noi să putem vedea de aproape zimbri.

Accesul la Rezervaţia de Zimbri

Accesul la rezervaţie se face de pe drumul naţional E79 dintre Haţeg şi Simeria, pe sensul de mers dinspre Simeria. De la drumul naţional mai ai de mers încă vreo 3 km până la parcarea de la intrarea în Rezervaţie unde laşi maşina.

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Rezervaţia de Zimbri de la Haţeg

Accesul către rezervaţie este marcat destul de clar

Vizitarea Rezervaţiei de Zimbri

Intrarea în rezervaţia de zimbri costă 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii. Programul de vizitare este în fiecare zi între orele 08:00 - 20:00.

Rezervatia de Zimbri de la Hateg

Cel mai bine ar fi să poţi vizita împreună cu un ghid. Din păcate noi nu am avut parte de explicaţii doar de nişte zimbri foarte prietenoşi şi fotogenici. Plimbarea până la ţarc durează în jur de 10 minute. Acolo vei putea fotografia şi admira urmaşii primilor doi zimbri aduşi în anul 1958 din Polonia. Sunt frumoşi, maiestuoşi şi foarte fotogenici.

Poze de la Rezervaţia de Zimbri de la Silvuţ - Haţeg

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.