Rezervă-ți vacanța de vis cu Book-cheap.com

Rezervă-ți vacanța de vis cu Book-cheap.com
 
 
 

Vara este aproape de final și tu nu ai reușit încă să mergi în vacanță sau poate nu te-ai săturat de concediu și mai vrei să descoperi o altă destinație fabuloasă? De ce să nu îți rezervi un sejur de excepție cu Book-cheap.com, fără să-ți faci portofelul să ofteze!

Vacanța la care ai visat e la doar un click distanță

Book-cheap.com este locul în care îți poți găsi rapid vacanța ideală la un preț rezonabil. Ai la dispoziție peste 100.000 de hoteluri, într-o sumedenie de locuri minunate, astfel încât îți poți pune la punct concediul la care ai visat în doar câteva minute.

Book-cheap.com

Deoarece dorește să îți pună la dispoziție doar servici de calitate la prețuri cât mai mici, Book-cheap.com folosește recenziile unuia dintre cele mai mari site-uri de travel din lume, și anume TripAdvisor. Tot pe Book-Cheap.com poți să-ți plănuiești întreaga vacanță în funcție de hotelul ales. Astfel, pe site ai la dispoziție o harta care îți arată la ce distanță de hotelul tău se află locurile pe care dorești să le explorezi. 

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Book-cheap.com

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Fă-ți un cont Book-cheap.com cât ai zice "vacanță"

Pe Book-cheap.com îți poți creea un cont, folosind fie o adresă de mail, fie contul tău de Facebook sau Google+, astfel încât să ai acces mai ușor la toate rezervările tale. În contul tău poți să anulezi rezervări sau poți să descarci facturi ori vouchere.

Book-cheap.com

Deși întregul proces de rezervare este automatizat, toate rezervările sunt atent monitorizate și verificate de către echipa Book-cheap.com, astfel încât nu riști să ai surprize neplăcute în concediu.

Book-cheap.com

Book-cheap.com dorește să îți vină în ajutor atunci când îți plănuiești vacanța la care ai visat și de aceea își îmbunătățește constant modul de lucru, bazându-se pe feedback-ul primit din partea clienților. Altfel, cum crezi că ar fi putut fi atât de intuitiv cu dorințele pasionaților de călătorii?

Așadar, dacă încă nu ți-ai satisfăcut pofta de vacanță, rezervă-ți acum un sejur de neuitat cu ajutorul Book-cheap.com. Nu vei regreta!

book-cheap.com

Realizat in colaborare cu: book-cheap.com

Book-cheap este o agenţie de turism online, care pune la dispoziţia turiştilor o selecţie bogată de hoteluri şi staţiuni din întreaga lume, pentru vacanţe la cele mai bune preţuri. 

Află mai multe despre book-cheap.com >

 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.